Fotbal international

Suporterii lui Juventus, derapaj grotesc după gestul lui Simeone: “Să-ți moară fata cea mică!”

23.02.2019 | 09:54
Suporterii lui Juventus derapaj grotesc dupa gestul lui Simeone Sati moara fata cea mica

O parte dintre suporterii lui Juventus au ajuns la un derapaj grotesc după gestul făcut de antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, după marcarea golului Gimenez în partida de Champions League jucată în capitala Spaniei și câștigată de iberici cu scorul de 2-0. Diego Simeone nu s-a mai putut controla și a avut o reacție care a șocat o lume întreagă, punând ostentativ mâinile pe organele sale genitale în fața unui stadion întreg și a atâtor milioane de telespectatori din întreaga lume, care au urmărit meciul de pe stadionul Wanda Metrpolitano.

După meci, Simeonea încercat să dreagă într-un fel lucrurile, declarând că nu a vrut să ofenseze pe nimeni și că a vrut să arate doar că echipa sa are “argumente” pentru a se califica în fața unei superputeri ca Juventus. El însă are în ADN această ciudată formă de a se bucura, ținând cont că nu o face pentru prima dată și a comis-o înclusiv ca jucător, în Italia, în 1999, la un meci Lazio – Bologna.

Alte îndemnuri ale suporterilor lui Juventus pentru jucători: “Puneți poza lui Simeone în vestiar!”

Gestul i-a înfuriat peste măsură pe fanii lui Juventus, care, dincolo de obișnuitele expresii vulgare și de promisiuni de răzbunare la meciul retur, la Torino, au coborât la cel mai jos nivel de ură posibil, ajungând să dorească moartea micuței Valentina, fetița care este ultimul copil al argentinianului, venită pe lume în septembrie 2018. “Sper să îți moară fata cea mică, acea copilă de rahat”, iar altul îi indică și felul în care să o facă, de cancer.

Diego Simeone i-a turbat pe fanii lui Juventus, care i-au urat să îi moară ultimul copil, o fetiță născută anul trecut
Diego Simeone i-a turbat pe fanii lui Juventus, care i-au urat să îi moară ultimul copil, o fetiță născută anul trecut

Este drept, aceste reacții dincolo de orice abjecție posibilă, sunt puține. Majoritatea tifosilor bianconeri sugerează lui Leo Bonucci și colegilor săi ca până la meciul retur de la Torino să pună pe perete, în vestiar, imaginea lui Simeone în binecunoscuta ipostază și să o privească mereu, pentru a se încărca de adrenalina necesară remontării handicapului de două goluri din meciul tur. Sunt destul de mulți cei care cred că Juventus poate, dacă nu întoarce rezultatul și obține calificarea în 90 de minute, măcar să egaleze scorul la general și calificarea să se joace în prelungiri sau chiar la lovituri de departajare.