Fotbal international

Suporterii lui Rangers, supărați că Gerrard îl schimbă pe Ianis Hagi. Ce nota i-au dat scoțienii

13.02.2021 | 21:14
Suporterii lui Rangers suparati ca Gerrard il schimba pe Ianis Hagi Ce nota iau dat scotienii
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost primul jucător schimbat de Steven Gerrard în partida cu Kilmarnock câștigată cu 1-0 de Rangers. Fotbalistul român a primit o notă în media echipei, chiar dacă nu a strălucit și a fost înlocuit în minutul 78.

Tânăra speranță a lui Rangers continuă evoluțiile neconvigătoare, după ce a avut o prestație slabă și etapa trecută împotriva celor de la Hamilton.

ADVERTISEMENT

Jucătorul este totuși om de bază la Rangers și este sfătuit să continue la scoțieni, cu care poate cuceri titlul de campion al Scoției, chiar dacă s-a vorbit și despre o posibilă plecare a sa de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi a primit nota 7 în Rangers – Kilmarnock 1-0

Fotbalistul de 22 de ani a primit nota 7 din partea jurnaliștilor scoțieni, după ce a fost primul jucător schimbat de Steven Gerrard în minutul 78 al partidei de pe teren propriu: „A fost aproape să înscrie din lovitură liberă după jumătate de oră. Nu a fost cel mai bun meci al său, dar a fost persistent și a avut un rol în jocul de construcție al lui Rangers”, a scris The Scotsman despre român.

ADVERTISEMENT

The Scotsman i-a acordat nota 7 lui Ianis Hagi, în media echipei. Cea mai mare notă a primit-o Steven Davies (9), în timp ce Ryan Jack, autorul golului victoriei, a luat 8.

Ianis Hagi a reușit să marcheze cinci goluri în acest sezon al campionatului Scoției, reușind de asemenea și 11 pase decisive pentru Rangers, care mai are nevoie de patru victorii pentru a câștiga matematic titlul.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Rangers, dezamăgiți că Gerrard îl înlocuiește mereu pe Ianis Hagi

Suporterii lui Rangers sunt însă nemulțumiți de faptul că Steven Gerrard nu îi oferă mai multe minute lui Ianis Hagi, care este deseori prima schimbare a fostul căpitan al lui Liverpool: „M-am săturat ca Ianis să fie prima modificare, în locul lui Kent, care joacă modest de luni bune”, a scris un fan, pe Twitter. „Nu, nu din nou”, a scris altcineva.

Presa din Scoția îi analizează de asemenea prestația lui Ianis Hagi, care „a muncit din greu pentru echipă și în acest meci”. Glasgow Live i-a oferit tot nota 7 și au motivat astfel: „E foarte bun din punct de vedere tehnic. În unele situații nu i-a ieșit totul cum a vrut, dar a muncit din greu pentru echipă”, au explicat scoțienii.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la The Scottish Sun sunt mai exigenți cu românul și i-au dat doar nota 6, în timp ce  Ryan Jack și Steven Davies au primit nota 9, respectiv 8.

ADVERTISEMENT
Tags: