Fotbal international

Suporterii lui Real Madrid, furioși după al doilea eșec în fața Barcelonei: “Afară cu Florentino Perez, afară cu Bale, să vină Mourinho!”

03.03.2019 | 13:12
Suporterii lui Real Madrid furiosi dupa al doilea esec in fata Barcelonei Afara cu Florentino Perez afara cu Bale sa vina Mourinho

Suporterii lui Real Madrid sunt extrem de furioși, după ce echipa lor a suferit al doilea eșec în fața Barcelonei în interval de 72 de ore. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, într-un interval de timp atât de scurt, în istoria El Clasico, iar faptul că galacticii au cam fost carne de tun pentru marii rivali de patru ani încoace i-a exasperat pe fanii albilor, care cer măsuri radicale.

Suporterii lui Real Madrid cer plecarea lui Florentino Perez și a lui Gareth Bale

Barcelona s-a impus în aceste două meciuri jucate pe Santiago Bernabeu cu atâta autoritate, cu atâta detașare, încât fanii lui Real Madrid au recunoscut deschis superioritatea catalanilor, perfect organizați în orice compartiment, cu lecția tactică bine pusă la punct, spre deosebire de oamenii lui Santiago Solari, care au dat impresia că pot ataca și două meciuri la rând fără a marca vreun gol.

Fanii Realului îl văd principal vinovat pe președintele Florentino Perez. Acesta este încolțit din mai multe părți: datorită lui au plecat Zinedine Zidane și Cristiano Ronaldo. Vara trecută nu a făcut aproape nici o achiziție importantă, cu excepția portarului Thibaut Courtois. A făcut grămadă de promisiuni că va transfera o vedetă (Neymar, Harry Kane, Eden Hazard, Robert Lewandowski), dar nu a venit nimeni. Nu l-a vândut pe Gareth Bale la Manchester United pentru 80 de milioane euro, sperând să ia în această vară peste o sută.

Suporteri Real Madrid extrem de furioși. Cer plecarea lui Florentino Perez și a lui Gareth Bale și venirea lui Jose Mourinho pe bancă
Suporteri Real Madrid extrem de furioși. Cer plecarea lui Florentino Perez și a lui Gareth Bale și venirea lui Jose Mourinho pe bancă

Bale a devenit persona non grata pe Bernabeu, Toni Kroos insultat

Pe locul doi în banca imputaților se află câțiva jucători. De departe, cel mai antipatic este galezul Gareth Bale, deși venit încă din 2013 la club. Niciodată nu a reușit să intre la suflet suporterilor prin atitudinea sa sfidătoare și voit separată de restul colegilor. Toată lumea îl vrea plecat, iar faptul că în cinci ani a refuzat să învețe limba spaniolă l-a transformat chiar în persona non grata.

Nici germanul Toni Kroos nu mai are mulți prozeliți în tribunele de pe Santiago Bernabeu și s-a văzut acest lucru la ieșirea jucătorilor de pe stadion, când fanii s-au înghesuit în jurul mașinii lui Kroos și i-au adresat multe reproșuri, dar și multe insulte. Există și un favorit din punctul de vedere al suporterilor, care trebuie să îl înlocuiască pe Santiago Solari și să redea strălucirea Realului. Numele antrenorului portughez Jose Mourinho a fost scandat, The Special One fiind dorit din nou la Madrid.

Tags: