Fotbal intern

“Suporterii noştri să ia exemplul celor de la U Cluj”

Finanţatorul CFR CLUJ nu a ezitat nici să le reproşeze propriilor suporteri lipsa de implicare, oferindu-le un exemplu dureros, galeria rivalilor de la "U"....
16.08.2013 | 14:27
Suporterii nostri sa ia exemplul celor de la U Cluj
ADVERTISEMENT

Finanţatorul CFR CLUJ nu a ezitat nici să le reproşeze propriilor suporteri lipsa de implicare, oferindu-le un exemplu dureros, galeria rivalilor de la “U”.

“Pentru acei > care înjură pe site-uri, pot să spun că probabil nu merită această echipă cu bunele şi relele ei! Suporterii adevăraţi nu vin la stadion numai atunci cînd nu este prea frig sau prea cald, cînd nu adie vîntul, nu plouă, nu ninge. Suporterii adevăraţii vin la stadion şi atunci cînd echipa nu este pe primul loc! SUPORTERII ADEVĂRAŢI SÎNT ACEIA CARE SUNT ÎN TRIBUNĂ CÎND ECHIPA E PE TEREN! Suporterii noştri ar putea lua exemplul suporterilor ”U”-işti pentru care am toată admiraţia (desigur, exceptîndu-i pe aceia care mergeau la meci ca să se bată, deşi ei au cam dispărut după cum am văzut în ultimul timp)! Dacă ne gîndim bine, ”U” trăieşte încă datorită suporterilor săi. Sunt întotdeauna la meci, deşi ştiu că echipa are şanse mai mari de 75% să piardă, indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare…au suflet, putere şi voinţă în ei! Se adună în oraş, organizează defilarea prin oraş spre stadion, purtînd cu mîndrie însemnele alb-negre pe fulare, tricouri sau la lunetele maşinilor lor! Mulţi dintre ai noştri nu-şi asumă apartenenţa de clubul de care pretind că aparţin şi cu care ţin, deşi istoria veche şi prezentul ar permite să fie mîndri de asta!”, a punctat Pazskany pentru stiridesport.ro.

ADVERTISEMENT

“Desigur, trebuie să lucrăm pentru fidelizarea generaţiilor viitoare, trebuie atraşi la stadion copiii din şcolile generale…vom lucra la asta, deşi multor părinţi le este încă frică să-şi lase copiii pe stadion, pe baza multor ”legende” din trecut, care azi nu mai sunt de actualitate. Situaţia din Cluj este una liniştită şi stabilă, oraşul este unul civilizat, relaţia dintre suporterii ”U”-işti şi CFR-işti s-a normalizat, deci aşteptăm cît mai mulţi copii cu bunicii şi cu părinţii lor la stadion! O să încercăm pe viitor şi emiterea unor abonamente ”familiale”, cu care să vină la stadion toată familia, de la cel mai tînăr pînă la cel mai în vîrstă, pentru ca ziua de meci să fie ca o sărbătoare în familie!”, a completat omul de afaceri.