Sport

Suporterii nu i-au iertat pe jucătorii Universității Craiova după eliminarea din Cupă: „Cele 11 petarde de pe teren”. Foto

Eliminarea din Cupa României Betano încă din faza grupelor i-a nemulțumit pe suporterii Universității Craiova, care s-au întrecut în comentarii pe site-urile de socializare.
07.12.2022 | 20:35
Suporterii nu iau iertat pe jucatorii Universitatii Craiova dupa eliminarea din Cupa Cele 11 petarde de pe teren Foto
Suporterii i-au ironizat pe olteni după FC Argeș - Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC Argeș – Universitatea Craiova s-a terminat 2-1, iar elevii lui Mirel Rădoi au părăsit prematur Cupa României Betano. Suporterii „alb-albaștrilor” nu i-au iertat pe jucătorii formației din Bănie, pentru înfrângerea din Trivale și ratarea primului obiectiv din acest sezon.

Suporterii nu i-au iertat pe jucători după FC Argeș – Universitatea Craiova 2-1: „V-ați bătut joc de toate obiectivele”

Eliminarea din Cupa României Betano pare că a fost „picătura” care umplut paharul pentru suporterii Universității Craiova. Oltenii sperau la o victorie împotriva celor de la FC Argeș, pentru a putea trece peste înfrângerea din derby-ul cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ratat surprinzător calificarea în sferturile Cupei României Betano. Oltenii au cedat în fața celor de la FC Argeș, scor 2-1, iar suporterii „alb-albaștrilor” i-au luat în colimatoriu pe jucătorii formației din Bănie.

Oltenii au publicat scorul final de pe stadionul „Nicolae Dobrin”, iar suporterii formației din Bănie au luat cu asalt rubrica de comentarii. Unul dintre aceștia a postat o imagine amuzantă și a adăugat descrierea „cele 11 petarde de pe teren”.

ADVERTISEMENT
Un suporter al Universității Craiova i-a numit petarde pe jucătorii oltenilor
Un suporter al Universității Craiova i-a numit petarde pe jucătorii oltenilor

Suporterii i-au taxat și pe membrii conducerii Universității Craiova, pentru transferurile făcute în ultima perioadă la Universitatea Craiova. La finalul confruntării cu FC Argeș, Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la formația din Bănie.

„Nu putem mai mult, săracul Rădoi ce să facă? A spus și o știm toți, este nevoie de fotbaliști adevărați, dacă vrem performanță. Dacă nu, ne bucurăm iarăși, atunci când domnul Rotaru o să ia pe cineva de 33 de ani și liber de contract.

ADVERTISEMENT

V-ați bătut joc de toate obiectivele, de suporteri și culorile clubului…chiar nu vă e rușine? Conducerea e mai vinovată decât jucătorii, pentru că nu vor să vadă realitatea unui lot îmbătrânit și fără valoare. Nu au reușit să îi țină nici pe Bergodi și Reghe”, au spus suporterii Universității Craiova.

Oltenii nu au uitat remiza cu CS Ocna Mureș. Comentarii dure pentru conducerea Universității Craiova: „Bătaie de joc”

În mod surprinzător, Universitatea Craiova a remizat cu CS Ocna Mureș, scor 1-1, și au ratat șansa de a-și asigura calificare în sferturile Cupei României. Oltenii nu au uitat rezultatul de egalitate și l-au taxat pe Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

În grupa D din Cupa României Betano, FC Hermannstadt și FC Argeș s-au calificat mai departe, iar oltenii au pierdut sferturile de finală la un singur punct de piteșteni. Astfel, formația din Bănie a terminat pe poziția a patra, cu patru puncte, la egalitate cu Minaur Baia Mare și CS Ocna Mureș.

„Bravo, Mirel! Azi s-a văzut cât de inspirat ai fost când ai jucat cu rezervele la meciul cu Ocna Mureș. Dă-i înainte, schimbă șase, șapte de la un joc la altul. Tu nu ai nevoie de omogenitate, te descurci și așa! Să nu pleci până nu rezolvi și play-off-ul”, a spus unul dintre fani.

„Bătaie de joc la Craiova, așa va fi mereu! Vorbă multă, laudă și performanța niciodată, pentru că trăim din amintiri. Păcat că își bate joc de suporteri… Ce trebuie să facă gloabele astea, că s-au schimbat 10 antrenori și este timpul să plece Cârțu și Rotaru, nu poți spune că Rădoi e de vină. În teren au jucat Baiaram, Markovic, Ivan, Nistor și alții”, a comentat un fan al oltenilor.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT