Sport

Suporterii olteni i-au pensionat pe Valerică Găman și Raul Silva după Farul – Universitatea Craiova 2-1: „La plimbare prin parc”. Foto

Suporterii alb-albaștrilor i-au taxat dur pe jucători după Farul Constanța - Universitatea Craiova, scor 2-1. Principalele ținte ale oltenilor au fost Raul Silva și Valerică Găman.
07.02.2023 | 00:20
Suporterii olteni iau pensionat pe Valerica Gaman si Raul Silva dupa Farul  Universitatea Craiova 21 La plimbare prin parc Foto
Suporterii i-au pensionat pe Valerică Găman și Raul Silva după Farul - Universitatea Craiova 2-1: „La plimbare prin parc”. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a început cu stângul seria meciurilor de foc din februarie, iar suporterii „alb-albaștrilor” au răbufnit pe rețelele de socializare după înfrângerea cu Farul. Printre principalii vinovați pentru eșecul în fața trupei lui Gică Hagi au fost Valerică Găman și Raul Silva, cuplul de stoperi ales de Eugen Neagoe.

Valerică Găman și Raul Silva, țintele suporterilor după Farul Constanța – Universitatea Craiova

Oltenii se întorc la Craiova fără vreun punct de pe terenul celor de la Farul Constanța, formație care a urcat pe prima poziție din clasamentul din SuperLigă, după victoria cu trupa lui Eugen Neagoe. Gruparea din Bănie rămâne pe poziția a cincea, însă juveții au ratat ocazia de a se apropia de podium.

ADVERTISEMENT

Suporterii Universității Craiova au fost nemulțumiți de cum a arătat echipa în deplasarea de la Ovidiu, iar aceștia i-au taxat pe jucătorii alb-albaștrilor pentru evoluțiile neconvingătoare. Raul Silva și Valerică Găman nu s-au ridicat la nivelul arătat în partidele anterioare, iar fanii nu i-au iertat pentru evoluțiile neconvingătoare.

Valerică Găman a rezistat pe teren doar 45 de minute, fiind schimbat la pauză cu Alexandru Mateiu, iar Vladimir Screciu a coborăt în centrul defensivei. Raul Silva a evoluat pe toată durata partidei, însă brazilianul pare că este într-o scădere considerabilă de formă.

ADVERTISEMENT

Raul Silva și Valerică Găman, ambii la 33 de ani, au avut o viteză de reacție întârziată, iar fanii Universității Craiova le-au transmis că este timpul să încheie socotelile cu fotbalul. Un suporter a scris numele celor doi pe un cupon de pensii, iar un altul a scris că erau „la plimbare în parc”.

Modul prin care i-au ironizat suporterii pe Raul Silva și Valerică Găman după înfrângerea cu Farul
Modul prin care i-au ironizat suporterii pe Raul Silva și Valerică Găman după înfrângerea cu Farul

„Așa se întâmplă când joci doar 30 de minute. Echipa prost făcută, fundașii centrali ca doi pensionari în parc la plimbare și la mijloc nu a fost nimeni să dea o pasă. Ivan s-a făcut blond și atât, Rivaldinho a fost zero barat și peste toți marele nervos Arlauskis.

ADVERTISEMENT

Toate adunate ne arată adevărul, nu suntem o echipă, doar o adunătură de individualități, care se cred mai buni decât sunt. Noapte bună, «VEDETELOR»”, a scris un suporter al Universității Craiova, după înfrângerea cu Farul Constanța.

Visele oltenilor, năruite după Farul Constanța – Universitatea Craiova 2-1: „Rămâne să vedem dacă putem arbitra lupta la titlu”

Oltenii par să fie din ce în ce mai departe de câștigarea titlului de campioană a României, iar suporterii sunt dezamăgiți de reacția formația din Bănie. Unul dintre fani consideră ca trupa lui Eugen Neagoe poate fi considerată arbitru în lupta aprigă din play-off.

ADVERTISEMENT

„Nu atitudine, nu voință, mai nimic. Rămâne să vedem dacă putem arbitra lupta la titlu. În rest, să fim sănătoși. Cam atât, din păcate” / „Joc execrabil, schimbați pensionarii, oricum nu avem nicio șansă la titlu. Toată linia de apărare afără. Nistor este expirat, chiar dacă a dat gol”, au fost reacțiile fanilor.

Un suporter al Universității Craiova a fost ironic după înfrângerea cu Farul Constanța, scor 2-1, și susține că oltenii vor merge pe aceași linie cu CFR Cluj și FCSB. Nici suporterilor prezenți la stadionul din Ovidiu nu le-a fost pe plac evoluția jucătorilor, veteranii din apărarea alb-albaștrilor fiind printre cei taxați.

„Bravo, băieți! Am pierdut, nu-i nimic, mergem mai departe urmează încă un eșec cu CFR Cluj, după încă unul cu Steaua (n.r. FCSB). Oricum obiectivul vostru nu a fost, nu este și nu va fi niciodată câștigarea campionatului, ce ne trebuie nouă titlul?”, a scris un fan al Universității Craiova.


  • 4,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X pauză / X final” la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT