Fotbal intern

Suporterii din PCH/DDB au răspuns „DA” în proporție zdrobitoare la sondajul cu privire la preluarea lui Dinamo! Ce spune Ionuț Negoiță. Update

11.06.2020 | 00:33
Suporterii din PCHDDB au raspuns DA in proportie zdrobitoare la sondajul cu privire la preluarea lui Dinamo Ce spune Ionut Negoita Update
ADVERTISEMENT

Dinamo trăiește pe muchie de cuțit. Datoriile se adună, ANAF-ul este la porțile bazei sportive de la Săftica, spaniolii, care or fi ei, ba vin, ba nu vin, iar suporterii din PCH/DDB nu mai suportă incertitudinea și ies la atac. Vor să-i ia lui Ionuț Negoiță tot clubul!

UPDATE 11 iunie 2020, ora 00:30 / Sondajul lansat de Asociația „Doar Dinamo București” (DDB) și Peluza Cătălin Hîldan (PCH) în legătură cu implicarea și mai puternică la Dinamo, până la preluarea în totalitate a acțiunilor deținute de Ionuț Negoiță prin intermediul firmei „Lotus Perfect Produs SRL” s-a încheiat la ora 00:00 cu un procent zdrobitor al răspunsului „DA”!

ADVERTISEMENT

97,5 % dintre suporterii înscriși în Programul DDB, adică aceia care au dat bani pentru Dinamo, au curajul să continue acțiunea de sprijinire a echipei prin preluarea treptată a pachetului integral de acțiuni. 

„Ești de acord ca banii strânși până acum prin ProgramDDB (vezi soldul) și sumele care se vor strânge în continuare, până la echivalentul a 200.000€, să fie folosiți pentru achiziționarea a 10% din acțiunile Clubului? În acest caz, 130.000 € vor fi direcționați prin contract către plata salariilor restante, iar diferenta de 70.000 € către ANAF, pentru plata datoriilor scadente la 14 iunie”,  a fost întrebarea la care au răspuns suporterii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță pune presiune pe DDB: „Eu le-am spus să le dau tot pachetul, asumați-vă, nu vă mai feriți. Altă soluție nu există”

Ionuț Negoiță a declarat miercuri la Digi Sport că banii promiși de spaniolii aduși de Cornel Țălnar nu au ajuns la Dinamo și că suporterii trebuie să fie pregătiți să preia clubul.

„Nici astăzi nu au intrat banii, din păcate. Nu știu cât durează. Am făcut tot ce era de făcut, inclusiv acel contract de garanție prin drepturile TV din vară”

„Trebuiau să ajungă banii până pe 5 iunie. Ni s-a spus că a durat mai mult decât se așteptau. Au trecut luni, marți, miercuri și banii nu au venit”

„Am avut o întâlnire cu suporterii, le-am spus despre ce e vorba, să fie pregătiți. Ei știau de aceste discuții, de negocieri, și le-am spus că, în cazul în care acești oameni nu realizează ce au promis, trebuie să își asume preluarea lui Dinamo. Cam aici suntem în acest moment”

„Tot au fost mesaje, că o să vină banii, că mail-ul… că banca… tot felul de discuții. Nu știu cât de reale sunt, rămâne de văzut. Din verificările noastre, sunt persoane credibile cele cu care suntem în discuții” „Totdeauna am sperat și continui să sper. Eu le-am spus suporterilor în mai multe rânduri că vreau să le dau clubul, să le dau toate acțiunile. În schimb, ei ezită, vor să ia pe bucăți, să mai crească cu programul socios”

„Așteptăm, ce să zic. Încă mai sperăm la o minune. Dacă nu, suporterii să rezolve, să găsească soluția. Sper să se hotărască și să ia tot pachetul de la mine. Eu le-am spus să le dau tot pachetul, asumați-vă, nu vă mai feriți. Altă soluție nu există”

  • 6.924 de suporteri dinamoviști erau înscriși în Programul DDB pe 11 iunie, ora 00:30

Suporterii din PCH/DDB vor să-i ia lui Negoiță tot Dinamo! „Câinilor, sunteți gata de luptă? Sunteți gata pentru un moment istoric?”

Suporterii înscriși în Programul „Doar Dinamo București” (DDB) au investit în Dinamo aproximativ 360.000 de euro (mai exact 1.751.201 lei) și au 10,06% din acțiuni. Vor să mai ia 10% și apoi chiar și restul de 82,87% pe care le controlează Ionuț Negoiță prin firma de apartament „Lotus Perfect Produs SRL”.

ADVERTISEMENT

Board-ul de conducere al Asociației „Doar Dinamo București” a lansat un mesaj marți seară în care anunță un adevărat referendum pentru suporterii înscriși în Programul DDB, în care să-și exprime opinia despre viitorul lor și al lui Dinamo. Iată mai jos mesajul conducerii DDB:

„CÂINILOR, SUNTEȚI GATA DE LUPTĂ?
Sunteți gata pentru un moment istoric?

Dacă nu, tot ce scrie aici nu e pentru voi.
Dacă DA, trebuie să știți că nu ne așteaptă zile ușoare. Tocmai de aceea vă chemăm la luptă și nu la petrecere. Va veni și vremea sărbătorii, dar până acolo ne așteaptă un drum lung.

ADVERTISEMENT

Lupta este pentru cei curajoși. Așteptați-vă să-i auziți în fiecare zi pe profeții pesimiști, care se vor pune la adăpost, pentru ca atunci când va fi mai greu să poată spune “Eu v-am zis și nu m-ați crezut…”

Am luat deja în calcul toate scenariile și toate riscurile. Dar dacă acum veți spune DA, va trebui să ne asumăm împreună atât succesul cât și căderile.

În ultimele două zile a fost mai multă liniște din partea noastră. Dar voi știți că atunci când tăcem, pregătim lucruri mărețe. Am tăcut și pentru că am stat să cântărim bine și să punem la punct planul acesta, cu toate punctele lui slabe și cu toate punctele de forță.

Cei care sunteți membri DDB veți primi în scurt timp o întrebare pe platforma www.programddb.ro la care va trebui să răspundeți cu DA sau NU.
Dacă răspunsul majorității va fi DA, după încheierea sesiunii de vot, vom semna un contract prin care vom prelua un nou pachet de 10% din acțiunile Clubului Dinamo.

Totodată, zilele acestea vom semna un memorandum de înțelegere prin care ProgramDDB va avea, pentru 60 de zile, drept de cumpărare a pachetului majoritar contra sumei de 1 leu.

Orice investitor serios va fi binevenit alături de noi.

Apelul nostru nu se adresează doar membrilor DDB, ci oricărui dinamovist care dorește să pună umărul alături de noi la RIDICAREA DIN CENUȘĂ A UNUI MARE DINAMO.

Membrii DDB își vor exprima susținerea prin vot. Voi toți ceilalți vă puteți arăta sprijinul prin aderarea la proiectul nostru.
Fiecare înscriere în www.programddb.ro va însemna pentru noi un DA pentru preluarea clubului de către suporteri.

Clubul Dinamo trebuie să fie al tuturor dinamoviștilor, al tuturor legendelor, al tuturor celor care tresar când aud acest nume.

După vizita nostră la Saftica, ne-am privit în ochi și am înțeles că Dinamo nu trebuie să trăiască din mila cuiva.
Trebuie să ridicăm împreună acest NUME, să ștergem urmele de noroi și SĂ-L FACEM SĂ STRĂLUCEASCĂ DIN NOU!

Membrii DDB vor primi un email în următoarele ore și vor fi invitați să acceseze contul personal DDB, secțiunea “Votează!” și să-și exprime opțiunea până mâine la ora 24:00.

Cei care nu sunt încă membri DDB, dar doresc să adere la Proiectul Socios o pot face aici: www.programddb.ro

Pe lângă restanțele salariale la jucători, care înseamnă banii pe două luni, problema cea mai stringentă este achitarea unei rate la ANAF din datoriile în care este implicată baza sportivă de la Săftica. Termenul limită de plată este 25 iunie.

  • 230.000 de euro  este valoarea ratei pe care trebuie Dinamo să o achite la ANAF pânî pe 25 iunie
  • 160.000 de euro este fondul lunar de salarii la Dinamo
  • 6.864 de suporteri s-au înscris în Programul DDB
  • 1.751.201 lei (aproximativ 360.000 de euro) au dat până acum clubului Dinamo suporterii din Programul DDB pentru plata diferitelor datorii
  • 775.112 lei (aproximativ 159.800 de euro) are în cont Asociația „Doar Dinamo București” din cotizații, donații, sponsorizări și alte acțiuni
ADVERTISEMENT