Fotbal intern

Suporterii plătesc pentru transferul lui Gicu Grozav la Dinamo! ”Da, e adevărat”

Autor: Traian Terzian | 27.09.2018 | 17:52
Suporterii echipei Dinamo București au decis să se implice în transferul lui Gicu Grozav și vor ajuta clubul cu bani

Suporterii echipei Dinamo București au decis să se implice în transferul lui Gicu Grozav și sunt hotărâți să ajute clubul cu bani. Fotbalistul este dorit cu insistență de noul antrenor al ”câinilor”, Claudiu Niculescu, cei doi mai lucrând împreună la Universitatea Cluj.

Conform postului Radio Dinamo1948, asociația Peluza Cătălin Hîldan, prin programul Doar Dinamo București, este pregătită să ofere o sumă de bani clubului pentru a putea să-l aducă la echipă pe Gicu Grozav.

Suporterii plătesc pentru transferul lui Gicu Grozav: ”Ajutăm clubul Dinamo la necaz”

“Da, e adevărat. Să se înțeleagă clubul cu jucătorul, noi suntem pregătiți să susținem financiar clauza de instalare. Nu am fost anunțați cât trebuie, dar vom fi pregătiți. Am auzit, încă nu ni s-a confirmat cumva, diverse sume vehiculate, 30.000 de euro sau 50.000 de euro. Vom vedea”, a declarat președintele proiectului Doar Dinamo București, Cristi Hîldan, pentru gsp.ro.

Gicu Grozav se bucură după un gol marcat pentru Dinamo București
Gicu Grozav se bucură după un gol marcat pentru Dinamo București

”Încercăm să ajutăm cât putem clubul Dinamo, mai ales la necaz, fiindcă la bucurii toți sunt primii. S-a nimerit să fie vorba aici de un fotbalist care ține cu Dinamo, Gicu Grozav, însă în primul rând suntem interesați fiindcă e un jucător de valoare care poate ajuta enorm echipa”, a spus Cristi Hîldan despre implicarea suporterilor în transferul fotbalistului.

Noul tehncian al dinamoviștilor, Claudiu Niculescu, a afirmat după victoria din meciul cu Dacia Unirea Brăila, din 16-imile de finală ale Cupei României, că transferul lui Gicu Grozav este foarte aproape de a fi realizat. Antrenorul a fost confirmat de jucător, care a precizat pentru FANATIK.ROașteaptă să fie contactat de oficialii clubului.

În urmă cu câteva zile, Gicu Grozav dezvăluise sumele pe care i le putea oferea Dinamo București și spunea că oferta ”câinilor” a fost chiar și sub cea a celor de la FC Hermannstadt.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!