Sport

Suporterii Politehnicii Iași au făcut spectacol la antrenament! Ultrașii i-au cerut lui Rednic să învingă Viitorul. VIDEO

03.02.2020 | 16:54
Suporterii Politehnicii Iasi au facut spectacol la antrenament Ultrasii iau cerut lui Rednic sa invinga Viitorul VIDEO
ADVERTISEMENT

Sărbătoare la Iași, înainte de meciul dintre Politehnica și Viitorul. Zeci de suporteri ai ieșenilor au asistat la ultimul antrenament al echipei și le-au cerut favoriților să învingă cu orice preț formația lui Gică Hagi.

Atmosferă ca în Argentina la antrenamentul Politehnicii

Venirea lui Mircea Rednic la Iași i-a entuziasmat pe suporteri. „Puriul” e conștient că echipa sa nu poate prinde play-off-ul, însă are obiectiv personal câștigarea Cupei României și calificarea în Europa League.

ADVERTISEMENT

Din moment ce suntem calificați în Cupa României, de ce nu ne-am dori la anul să jucăm într-o cupă europeană? Ținând cont că am semnat pe șase luni, eu îmi doresc foarte mult ca de anul acesta să jucăm. Cupa e o șansă, sunt foarte multe surprize, de ce nu?”, a explicat Rednic.

Ambițiile lui Rednic au adus fanii la antrenament. Zeci de ultrași au cântat, au aprins torțe și petarde și i-au făcut pe jucătorii Politehnicii Iași să se simtă ca pe o arenă din Argentina.

ADVERTISEMENT

Repetiție emoționantă pentru meciul de mâine ?#UnitiVomInvinge#PutemPentruPoli

Gepostet von FC Politehnica Iasi am Sonntag, 2. Februar 2020

Fotbaliștii pregătiți de Mircea Rednic au apreciat momentul și i-au aplaudat pe suporteri pentru atmosfera creată.

Poli Iași și Viitorul se vor întâlni astăzi, de la ora 20:00, în etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Pentru Poli Iași o victorie este importantă pentru a urca pe locul 10 în clasament, însă pentru Viitorul meciul poate fi considerat vital în ecuația rămânerii în play-off.

Echipa lui Gică Hagi are un punct mai puțin decât Gaz Metan Mediaș, ocupanta locului 6, astfle că orice alt rezultat decât victoria le-ar putea compromite constănțenilor șansele la play-off.

ADVERTISEMENT

Poli Iași s-a întărit cu gândul la sezonul viitor

Nu doar Mircea Rednic s-a alăturat proiectului de la Poli Iași, în speranța că va obține performanțe notabile cu moldovenii. Jucătorii argentinieni De Iriondo și Lucas Chacanas, dar și Răzvan Grădinaru (Chiajna) și Klimavicius (Dinamo) au răspuns la rândul lor provocării de a juca pentru Poli Iași.

  • 6.55 milioane de euro e valoarea lotului Politehnicii Iași
  • 17.5 milioane de euro e valoarea lotului Viitorului

 

 

ADVERTISEMENT