Au vrut poze si autografe de la Ronaldo. Bodyguarzii le-au stricat visurile

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
24/03/2018, 09:48
Au vrut poze si autografe de la Ronaldo. Bodyguarzii le-au stricat visurile

Venirea campioanei Europei în Elveţia, pentru amicalul de la Zurich, cu Egipt, a creat o mare emulaţie în rândul portughezilor care fie s-au stabilit de-a lungul anilor în Ţara Cantoanelor, fie au venit să muncească aici pentru o perioadă de timp. Evident, mulţi dintre ei şi-au cumpărat bilete, neputând să lipsească de la o asemenea oportunitate rară de a-şi vedea pe viu favoriţii, în special pe idolul Cristiano Ronaldo.

Numai că, dincolo de dorinţa de a nu lipsi de la meci, au fost numeroşi lusitani care s-au gândit că acum ar fi momentul potrivit pentru a obţine un autograf sau a face o fotografie cu jucătorii echipei naţionale, bineînţeles, în principal cu Ronaldo. Variantele de a-şi atinge scopul erau două: fie la sosire, la aeroport, fie în faţa hotelului în care urmau să intre, pentru a fi cazaţi.

Suporterii au fost păcăliţi la aeroport

Cu două ore înainte de sosirea delegaţiei portugheze de la Lisabona, în aeroport era deja agitaţie mare. Câţiva zeci de suporteri, uşor de identificat după modul în care erau garnisiţi vestimentar cu însemnele naţionalei lusitane, aşteptau plini de speranţă că vor putea rezolva problema imediat, fără a mai fi nevoie de deplasarea la hotel, aflat la distanţă mare de aeroport.

Însă mare le-a fost dezamăgirea când, după ce au aşteptat destul, au aflat că echipa ieşise prin altă parte şi era deja în drum spre hotel. Imediat, o parte dintre ei, alta renunţând, au luat drumul spre stabilimentul unde urma să se cazeze echipa. Au ajuns destul de bine ca timp, pentru că în câteva minute şi-au făcut apariţia, din autocarul care i-a preluat de la stadion, Rui Patricio, Quaresma şi alţi jucători din lot. Nu a fost nici i problemă pentru autografe şi poze. 

Momentul mult aşteptat al apariţiei lui Cristiano a fost marcat cu strigăte de istierie. Starul lui Real Madrid s-a aflat foarte aproape de suporterii care îi cereau autografe sau să facă poze. Însă în acţiune au intrat bodyguarzii cu aspect de luptători de wrestling ai hotelului. Nu a contat dacă era vorba de bărbat sau femeie, toţi au fost luaţi pe sus şi îndepărtaţi de Ronaldo, iar dacă suporterii se încăpăţânau să nu plece, unora le era aplicată o corecţie fizică. Jucătorul a privit la cele ce se petreceau, dar nu a schiţat nici cel mai mic gest pentru a opri zelul excesiv al forţelor de ordine şi a intrat impasibil în hotel.

Închide ×