Sport

Suporterii Rapidului, replică devastatoare pentru Florin Tănase: „E prea mic pentru noi! Nu se aude nici la propriu, nici la figurat!”. Exclusiv

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a avut o replică devastatoare pentru Florin Tănase, care a declarat că stadionul „Rapid” este prea mic pentru fanii FCSB-ului.
03.05.2022 | 17:39
Suporterii Rapidului replica devastatoare pentru Florin Tanase E prea mic pentru noi Nu se aude nici la propriu nici la figurat Exclusiv
Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a avut o replică devastatoare pentru Florin Tănase, care a declarat că stadionul „Rapid” este prea mic pentru fanii FCSB-ului
ADVERTISEMENT

La finalul partidei FCSB – FC Argeș, 4-0, Florin Tănase, căpitanul gazdelor, a declarat faptul că, în opinia sa, stadionul „Rapid” este prea mic pentru fanii FCSB-ului, fiind întrebat despre posibilitatea ca echipa lui Gigi Becali să-și joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă, pe arena din Giulești.

Suporterii Rapidului, replică devastatoare pentru Florin Tănase

Gigi Corsicanu a avut o reacție ironică la adresa lui Florin Tănase, despre care spune că este „prea mic” pentru a fi luat în seamă de fanii Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Eu nici nu-l iau în seamă pe Florin, pentru că el e prea mic pentru noi! Adică nu pot să iau de bun ce spune un copil, cum este Florin Tănase.

Nici nu se aude până la noi. Nu se aude nici la propriu, nici la figurat. Mă refer că nu se aude nici vocea lui, nici vocea galeriei lor.

ADVERTISEMENT

Noi suntem cu mult peste ei, din punctul acesta de vedere. Asta a văzut întreaga țară. Lumea fotbalului a văzut ce ascensiune are galeria Rapidului. Noi suntem mult peste ei, suntem departe!

Erau meciuri de Liga 2 când umpleam stadionul și jucam cu niște echipe care nu prea reprezintă nimic în fotbalul românesc. Noi nu mergeam pentru că era vorba de un derby. Noi mergem la stadion pentru că asta e educația noastră.

ADVERTISEMENT

Nu contează că jucăm cu FCSB sau Pojorâta, noi umplem stadionul. Asta este diferența între noi și este greu, pentru ei, să ne prindă pe noi.

Nici peste 100 de ani nu cred că o să ajungă ei să aibă atașamentul nostru față de echipă. Nu vreau să jignesc, asta e realitatea!”, a declarat Gigi Corsicanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Arena Națională, stadionul tradițional al FCSB-ului, va găzdui un festival în perioada următoare. Astfel că formația patronată de Gigi Becali va juca, cel mai probabil, la Buzău, meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, care ar putea decide campioana României.

Declarația lui Florin Tănase

„Cred că Giuleşti e un stadion prea mic pentru suporterii Stelei. Stadionul Ghencea am înţeles că e liber, rămâne să ne accepte.

Ce pot să fac decât să-i arăt paşaportul domnului Dîncu? Anul viitor merg în loja gazdelor şi îi arăt paşaportul”, a spus Florin Tănase, la finalul partidei cu FC Argeș.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1
  • 32,4 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT