Fotbal intern

Suporterii români tot nu s-au învățat! Au aprins torțe și fumigene la finalul meciului Muntenegru – România. Video

21.11.2018 | 08:06
Suporterii romani tot nu sau invatat Au aprins torte si fumigene la finalul meciului Muntenegru  Romania Video
Au aprins torțe și fumigene la finalul meciului Muntenegru - România
ADVERTISEMENT

România a încheiat anul 2018 cu o victorie, 1-0 în Muntenegru, într-un meci contând pentru ultima etapă din grupele Ligii Națiunilor. Victoria nu ne-a ajutat foarte mult însă, tricolorii ratând atât primul loc în grupă, cât și prezența în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor din preliminariile clasice.

Privind partea pozitivă însă, România a încheiat anul neînvinsă, ultimul eșec datând din noiembrie anul trecut, 0-3 cu Olanda într-un meci amical disputat pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Suporterii români au aprins torțe și fumigene

La finalul meciului cu Muntenegru, suporterii români care au însoțit echipa națională în această deplasare au aprins torțe și fumigene în tribune, realizând un show pirotehnic plăcut ochiului.

VIDEO AICI

Totuși, UEFA nu s-a arătat deloc încântată de astfel de evenimente în ultimul an. În Liga Națiunilor, echipa lui Cosmin Contra a fost nevoită să dispute cu porțile închise două dintre cele trei partide jucate pe propriul teren.

ADVERTISEMENT
Romanii au facut spectacol pirotehnic la Podgorica
Romanii au facut spectacol pirotehnic la Podgorica

Una dintre ele a avut chiar un impact major în stabilirea ierarhiei acestei grupe. Am făcut doar 0-0 la Ploiești cu Muntenegru fără sprijinul fanilor, aceasta fiind remiza pentru care s-a ratat și primul loc în grupă.

Doar cu Serbia am avut spectatori acasă

Singura partidă în care am beneficiat de aportul fanilor a fost remiza albă de acasă cu Serbia, atunci când românii au venit pe Arena Națională într-un număr neașteptat de mare. Sprijinul lor s-a făcut simțit, tricolorii rezistând eroic mai bine de o repriză cu un om în minus în fața celei mai bune echipe din grupă.

ADVERTISEMENT

România va evolua tot în Liga C și în următorul sezon din Liga Națiunilor. Promovam în altă ligă valorică doar dacă încheiam grupa pe primul loc și retrogradăm numai în situația în care eram codașa grupei.

România poate avea parte de o grupă infernală la tragerea la sorți pentru preliminariile clasice, alături de Spania și Germania.

ADVERTISEMENT
Tags: