Fotbal intern

Suporterii Stelei îi ironizează pe jucătorii lui Dinamo: „Le oferim 10.000 de euro ca să retrogradeze!”

24.04.2021 | 00:22
Suporterii Stelei ii ironizeaza pe jucatorii lui Dinamo Le oferim 10000 de euro ca sa retrogradeze
ADVERTISEMENT

Suporterii Stelei fac haz de necazul jucătorilor lui Dinamo și le transmit că îi vor premia cu 10.000 de euro în cazul în care vor retrograda la finalul sezonului.

Dinamo a ajuns pe loc regrodabil după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș și poate ajunge pe ultima poziţie dacă Poli Iaşi o bate pe Chindia.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo i-au atacat pe jucători și i-au acuzat că vor să retrogradeze echipa, în timp ce Steliano Filip și Deian Sorescu au declarat că echipa face greșeli de juniori în apărare.

Suporterii de la Peluza Sud Steau râd de jucătorii lui Dinamo după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua au postat un mesaj pe pagina lor de Facebook imediat după finalul meciului dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo, pierdut de „câini” cu scorul de 1-4: „Atenție, acesta nu este un pamflet! Ne aflăm în fața unui moment crucial și, dorim pe această cale, să ne anunțăm contributia și să premiem performanța jucătorilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT
Postarea fanilor de la Peluza Sud la adresa jucatorilor lui Dinamo. Sursa foto: captura SudSteaua.ro
Postarea fanilor de la Peluza Sud la adresa jucatorilor lui Dinamo. Sursa foto: captura SudSteaua.ro

Considerăm că eforturile pe care aceștia le depun sunt peste limita imaginației și dorim să anunțăm pe această cale că îi vom premia la sfârșit de sezon în cazul unei reușite.

Așadar, Sud Steaua oferă ca primă jucătorilor dinamoviști suma de 10.000 euro în cazul retrogradării. Da, ați citit bine. Dacă Dinamo retrogradează, noi le premiem jucătorii.

ADVERTISEMENT

Suporterii Stelei fac aluzie la petrecerea de ziua lui Ricardo Grigore

Jucătorii lui Dinamo care au petrecut cu lăutari la ziua de naștere a lui Ricardo Grigore au fost extrem de criticați de către suporterii lui Dinamo, dar și de cei din conducere, iar acest episod nu a scăpat neobservat nici de către fanii marei rivale.

„Știm ce înseamnă sacrificiul jucătorilor și suntem de părere că această suma poate ajuta la destinderea acestora în diferite cluburi de manele, cluburi cunoscute nu doar de ei, cât și de suporterii acestora.

ADVERTISEMENT

Acestea fiind spuse, dorim ca informația să ajungă la jucătorii neplătiți și batjocoriți sub emblema lui Dinamo. Ei merită mai mult, nu bătaia asta de joc. Cu cât mai repede, cu atât mai bine! Înainte!”, au concluzionat ultrașii în această postare.

ADVERTISEMENT