Sport

Suporterii Stelei somează oficial CSA să nu semneze contractul de închiriere cu FCSB a stadionului Ghencea. Document exclusiv

Suporterii de la Asociația Ultima Redută 1947 au făcut o adresă oficială către conducerea CSA Steaua București. Ei cer ca „militarii” să nu semneze contractul de închiriere cu FCSB
28.06.2024 | 17:10
Suporterii Stelei someaza oficial CSA sa nu semneze contractul de inchiriere cu FCSB a stadionului Ghencea Document exclusiv
FCSB va juca primul meci din acest sezon în Ghencea, Supercupa României împotriva lui Corvinul Hunedoara. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB va juca primul meci pe stadionul Ghencea, Supercupa României împotriva lui Corvinul. Campioana României vrea să dispute meciurile din cupele europene tot pe stadionul „militarilor”. Suporterii sunt însă gata de orice să oprească asta.

Suporterii Stelei vor să împiedice FCSB să joace pe stadionul Ghencea

FANATIK a intrat în posesia adresei pe care Asociația Ultima Redută 1947 a făcut-o către conducerea clubului CSA Steaua București și adresată comandantului Ștefan Bichir: „Către, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. În atenția domnului Comandant colonel Răzvan Ștefan Bichir. Stimate domnule Comandant, Asociația suporterilor steliști, Ultima Redută 1947, vă adresează o solicitare fermă de a nu încheia niciun contract cu clubul SC FC Fcsb SA pentru punerea la dispoziție sau închirierea stadionului Steaua pentru viitoarele meciuri de pe teren propriu ale echipei de fotbal din acest an.

ADVERTISEMENT

Motivul acestei solicitări este reprezentat de faptul că finanțatorul echipei, managerul, conducătorul Peluzei SC FC Fcsb SA și întregul lot de jucători au continuat și continuă să ignore deciziile instanțelor de judecată, demonstrând un comportament de rea-credință prin nerespectarea acestora.

Unul dintre motivele principale pentru care semnarea unui nou contract trebuie respinsă, îl reprezintă încălcarea contractului anterior. Printre clauzele incalcate enumerăm: Articolul 5, punctele 5.4.28 si 5.4.29 din Contractul pentru punerea la dispoziție a stadionului Steaua:

ADVERTISEMENT

Asociația Ultima Redută 1947 invocă motivele pentru care CSA Steaua nu trebuie să permită FCSB să joace în Ghencea

– Se obligă, prin toți reprezentanții săi (acționariat, conducere, staff, echipă, crainic, etc.), să nu utilizeze și să nu permită utilizarea niciuneia dintre mărcile Clubului Sportiv al Armatei Steaua, să nu afișeze și să nu permită afișarea de mesaje denigratoare la adresa acestuia și/sau mesaje care să genereze confuzie privind identitatea de brand, marca, palmares.

Adresa trimisă de Asociația Ultima Redută 1947 către comandantul Ștefan Bichir
Adresa trimisă de Asociația Ultima Redută 1947 către comandantul Ștefan Bichir

– Se obligă, prin toți reprezentanții săi (acționariat, conducere, staff, echipă, crainic, etc.), să nu facă declarații sau afișeze comportamente denigratoare, provocatoare la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua care să creeze confuzie și să aducă prejudicii acestuia.

ADVERTISEMENT

Nerespectarea prezentului articol, precum și a art. 5.2.28, va duce la pierderea dreptului de punere la dispoziție a stadionul Steaua pentru evenimente viitoare. Finanțatorul SC FC Fcsb SA, managerul Stoica Mihai, suporterii și jucătorii SC FC Fcsb SA au încălcat acest contract prin: scandări, bannere, declarații mincinoase și denigratoare.

Asociația Ultima Redută 1947: „…însumează în mod provocator și mincinos palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua”

Asociația Ultima Redută 1947 consideră că FCSB se folosește abuziv de palmaresul istoric al Stelei: „Au utilizat și utilizează în toate postările de pe rețelele de socializare dedicate titlului câștigat în acest an hashtagul #27!! Acest număr 27 însumează în mod provocator și mincinos palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Dezinformează și manipulează opinia publică prin pagina oficială de Facebook, arogându-și titluri de campioni, Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei!!

ADVERTISEMENT

Titluri aflate în palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua și care nu au nicio legătură cu SC FC FCSB SA!! …. Adăugăm, nu în ultimul rând, declarațiile jucătorilor SC FC Fcsb SA, care prin declarații publice în presă și televiziuni aduc de asemenea prejudicii grave de imagine clubului Steaua, conducătorii Peluzei Fcsb-iste, care prin scandări și bannere aduc insulte inimaginabile Clubului Sportiv al Armatei Steaua”.

Florin Talpan se pune vehement ca FCSB să joace în Ghencea

Florin Talpan a spus clar și răspicat că „militarii” nu trebuie să permită FCSB-ului să joace în „Templu”„Nu este oportun ca FCSB să vină să joace în Ghencea atâta timp cât noi suntem în litigiu cu ei. Ei sunt de rea credințăp, nu vor să respecte deciziile instanței. Ei încearcă să ne anuleze mărcile.

Politicienii ar trebui să-și vadă de politicile lor și să nu ne impună ca FCSB să vină în Ghencea. Nu au ce căuta în Ghencea”, a declarat juristul CSA Steaua București la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT