Fotbal international

Suporterii sunt furioşi după umilinţa Barcelonei. Cum au fost primiţi Messi şi compania la întoarcerea la hotel

15.08.2020 | 11:25
Suporterii sunt furiosi dupa umilinta Barcelonei Cum au fost primiti Messi si compania la intoarcerea la hotel
ADVERTISEMENT

Barcelona a fost zguduită vineri seară de cel mai puternic cutremur din istoria sa europeană. Seismul a avut o magnitudine de opt grade pe scara Champions League şi cu siguranţă va avea urmări extrem de serioase în ceea ce priveşte viitorul clubului.

Messi şi coechipierii săi au fost transformaţi pur şi simplu în jaloane de către un Bayern perfect din toate punctele de vedere, care pare a fi cea mai autorizată candidată la câştigarea trofeului. Catalanii au fost ridiculizaţi la toate capitolele şi pentru ca umilinţa să fie deplină i-au fost suficiente nici 20 de minute brazilianului Coutinho, jucătorul lor împrumutat în Bavaria, pentru a face o dublă!

ADVERTISEMENT

Gerard Pique, unul dintre jucătorii exponenţiali ai formaţiei blaugrana, recunoştea că este momentul să aibă loc schimbări radicale la toate nivelurile în club şi se oferea să fie primul care să plece, dacă asta va rezolva problema.

Suporterii, indignaţi de umlinţa suferită, au cerut explicaţii vedetelor la hotel

Din fericire, o asemenea catastrofă a fost ferită de prezenţa zecilor de mii de fani în tribune, coronavirusul experimentând de câteva luni sportul cu tribune goale, chiar dacă organizatorii au asigurat un fundal sonor ca la un meci cu tribunele pline.

ADVERTISEMENT

Vedetele Barcelonei nu au scăpat însă de oprobiul suporterilor, chiar dacă aceştia nu au putut fi în tribune. La revenirea la hotel Messi, Suarez şi colegii lor au fost întâmpinaţi cu huiduieli şi fluierături, drept plată pentru modul în care s-au făcut de râs.

“Ruşine, ruşine să vă fie!”- scandarea pentru Messi şi compania

“Ruşine, ruşine să vă fie!” a fost scandarea care i-a însoţit în camere pe jucătorii lui Quique Setien, iar apariţia acestuia a provocat un adevărat val de furie, omul care s-a aflat la locul nepotrivit, pe banca Barcelonei, fiind garnisit cu o grămadă de epitete care de care mai colorate şi cu înjurături.

ADVERTISEMENT

Vorbim aici, în mod evident, despre susţinătorii catalanilor din Portugalia, pentru că suporterii din capitala Cataloniei nu au putut pleca la Lisabona, Spania fiind alături de România una dintre ţările care luptă din greu pentru stoparea răspândirii pandemiei de COVID 19.

Se anticipează mari schimbări la Barcelona

Presa iberică de sâmbătă anunţa deja decizia preşedintelui Josep Bartomeu de a urgenta defăşurarea alegerilor prezidenţiale la club, pentru a şti dacă va merge înainte şi va începe să taie în carne vie sau va preda ştafeta altcuiva. Deja Victor Font, fost membru în consiliul de conducere al clubului, a cerut demisia lui Bartomeu ca un gest de onoare.

ADVERTISEMENT

Evident, marele semn de întrebare, mai mult decât numele celui care va accepta să intre în cuşca cu lei, pe banca tehnică, în  locul lui Quique Setien este dacă Lionel Messi va mai rămâne sau va socoti că e mai bine să încheie aici ciclul Barcelona şi să se îndrepte în altă direcţie. Are deja cumpărată, şi el şi tatăl său, casă la Milano…

ADVERTISEMENT