Sport

Suporterii unei echipe din Anglia au invadat terenul în timpul meciului! Ce i-a făcut să recurgă la acest gest. Video

Suporterii furioși ai echipei Oldham au invadat terenul de fotbal înainte ca meciul cu Salford să se fi încheiat. Aceștia au purtat un banner cu mesajul „Ieșiți din clubul nostru”.
24.04.2022 | 14:49
Suporterii unei echipe din Anglia au invadat terenul in timpul meciului Ce ia facut sa recurga la acest gest Video
Suporterii lui Oldham au invadat terenul protestând pentru eșecul echipei de a se salva de la retrogradare. Sursa foto: Sky Sports News
ADVERTISEMENT

Oldham este o echipă de fotbal din League Two – a patra ligă engleză ca rang. Sâmbătă, fanii acesteia au ajuns la apogeul răbdării și au intrat pe teren în semn de protest.

De ce au invadat terenul suporterii lui Oldham

Oldham se mai ținea de un „fir de ață” pentru a se salva de la retrogradare, dar se pare că scenariul negru s-a produs, spre dezamăgirea fanilor.

ADVERTISEMENT

Retrogradarea lui Oldham s-a întâmplat în meciul de pe teren propriu împotriva lui Salford. Oaspeții conduceau cu 1-0 încă din minutul 8, ca la pauză scorul să rămână tot în avantaj pentru oaspeți: 2-1.

Meciul din League Two a trebuit să fie întrerupt cu mai puțin de 10 de minute înainte de fluierul de final, întrucât suporterii furioși au invadat terenul pentru a protesta împotriva proprietarilor.

ADVERTISEMENT

Zeci de fani au purtat un banner pe care scria „Ieșiți din clubul nostru”, adunându-se în centrul terenului. Potrivit The Sun, însuși antrenorul lui Oldham, John Sheridan, a fost printre fanii de pe teren în timp ce aceștia protestau.

Gary Neville, patronul lui Salford, a fost prezent la meci

Patronul lui Salford, Gary Neville, a fost prezent la meci înainte de a pleca în timpul protestului. Fostul jucător al lui Manchester United a scris pe Twitter: „Tocmai am plecat de la Oldham vs Salford. Fanii lui Oldham sunt pe teren și e destul de nasol”.

ADVERTISEMENT

Stadionul a fost golit ulterior de trupele de securitate, iar retrogradarea lui Oldham s-a confirmat mai târziu, când meciul a fost continuat cu ușile închise.

Ulterior a apărut și un video care arată cum posesorii de abonamente au fost împiedicați să urmărească finalul meciului. Acestora li s-a restricționat vederea pe teren prin panouri publicitare ținute de personalul clubului.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Salford cu 2-1 a făcut ca Oldham să ajungă pentru prima dată, în cei 115 ani de la înființare, în liga a cincea din Anglia.

ADVERTISEMENT