Fotbal intern

Suporterii Universității Craiova, furioși după înfrângerea cu Sepsi! Fanii olteni îi cer demisia lui Victor Pițurcă: „De când a venit ne-a făcut praf echipa”

30.11.2019 | 20:51
Suporterii Universității Craiova, furioși după înfrângerea cu Sepsi! Fanii olteni îi cer demisia lui Victor Pițurcă: „De când a venit ne-a făcut praf echipa”
Victor Pițurcă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii Universității Craiova au fost furioși după ultima înfrângere suferită de olteni, în deplasarea cu Sepsi, 0-1. Fanii olteni nu sunt deloc mulțumiți de felul în care echipa joacă sub comanda lui Victor Pițurcă, pe care pun „tunurile” și căruia îi cer demisia.

Suporterii Universității Craiova îi cer demisia lui Victor Pițurcă: „Ne-a făcut praf echipa”

Suporterii Universității Craiova sunt supărați pe Victor Pițurcă, după o nouă înfrângere în Casa Pariurilor Liga 1 și au luat cu asalt pagina oficială de facebook a oltenilor, cerându-i demisia lui Victor Pițurcă: „Marele antrenor Pițurcă a facut praf echipa! Cu jocul prestat astăzi mare minune să prindem play-off-ul”.

ADVERTISEMENT

„Piți fă-ți bagajul și lasă-ne pe noi în pace!”, au mai fost alte reacții vehemente la adresa tehnicianului venit în locul lui Corneliu Papură, după începutul sezonului în Casa Pariurilor Liga 1. Craiova nu mai pierduse niciun meci de la confruntarea cu CFR Cluj (0-2) de pe 19 octombrie.

„Este depășit de situație!”

Un alt suporter al oltenilor cred că Pițurcă este depășit de situație: „După un astfel de meci, n-ai cum să-l mai susții pe Pițurcă. De regulă greșește echipa de start, se mai întâmplă să o nimerească, dar asta i se poate întâmpla oricui. Nu a adus nimic în plus față de Papură, ba puncte mai puține raportat la numărul de meciuri”.

ADVERTISEMENT

„Se termină sezonul și el tot face experimente. Este depășit de situație!”, a încheiat suporterul mesajul în care își spunea punctul de vedere despre stilul pe care Victor Pițurcă l-a abordat la Universitatea Craiova de când a semnat contractul cu formația din Bănie.

  • 63 de ani a împlinit Victor Pițurcă pe 8 mai

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 1.75 este cota pentru victoria oltenilor. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri