Sport

Suporterii Universității Craiova și-au amenințat favoriții după eliminarea cu Laci: „Vă luaţi mii de euro şi nu vă pasă! Vă rupem picioarele“. Video exclusiv

La finalul meciului Universitatea Craiova - FK Laci 0-0, fanii olteni au cerut socoteală fotbaliştilor pentru eliminarea ruşinoasă.
30.07.2021 | 00:48
Suporterii Universitatii Craiova siau amenintat favoritii dupa eliminarea cu Laci Va luati mii de euro si nu va pasa Va rupem picioarele Video exclusiv
Suporterii Craiovei au cerut socoteală favoriţilor: „Vă luaţi mii de euro şi nu vă pasă“. FOTO: FANATIK
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova părăseşte Europa încă de la primul tur disputat în Conference League. Oltenii au suferit o eliminare ruşinoasă în faţa lui FK Laci, după 0-1 în Albania şi 0-0 acasă.

Partida retur s-a disputat fără spectatori, pentru că Universitatea avea de ispăşit o suspendare de două meciuri a terenului din partea UEFA, după incidente create de fani în trecut.

ADVERTISEMENT

Totuşi, la finalul partidei cu FK Laci, suporterii olteni şi-au făcut apariţia la stadion pentru a le cere socoteală favoriţilor pentru prestaţia mediocră.

Suporterii Universității Craiova și-au amenințat favoriții după eliminarea cu Laci: „Vă luaţi mii de euro şi nu vă pasă!“

Printre multe înjurături, galeria le-a reproşat fotbaliştilor lipsa de implicare, în ciuda unor salarii consistente pe care le încaseză la club.

ADVERTISEMENT

„Luaţi zeci de mii de euro pe lună şi vă doare în … de noi. Să vă fie ruşine“, au strigat unii dintre fani. În timp ce alţii au trecut chiar la ameninţări „Venim după voi oriunde vă duceţi. Şi la Botoşani venim, şi vă rupem picioarele“.

Jandarmii au creat un cordor de securitate, iar fotbaliştii lui Reghecampf au plecat cu autocarul, escortat de mulţimea de fani furioşi.

ADVERTISEMENT

Galeria a mers până la cantonamentul din Lunca. Fanii au continuat să scandeze: „Ieşiţi afară!“ şi „Dacă fotbal nu jucaţi, de la Ştiinţa să plecaţi!“

„Vă luaţi bani şi nu faceţi nimic“ sau „Nu ne respectaţi“ au strigat suporterii Craiovei înspre favoriţii lor.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a început sezonul cu trofeul Supercupei, câştigată în faţa CFR-ului la lovituri de departajare. A debutat cu dreptul şi ăîn noua ediţie a Ligii 1, cu 1-0 contra lui FC Argeş.

Dar, de trei partide, trupa din Bănie nu a mai câştigat, suferit două înfrângeri umilitoare. A venit eliminarea din Conference League, în faţa albanezilor, iar între cele două meciuri europene, Universitatea a pierdut 1-4 pe terenul lui FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 4,35 este cota pentru “peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT