Fotbal intern

Suporterii Universității Craiova își pot cumpăra bilete pentru meciul cu FCSB! Prețurile tichetelor virtuale

15.12.2020 | 16:21
Suporterii Universitatii Craiova isi pot cumpara bilete pentru meciul cu FCSB Preturile tichetelor virtuale
Suporterii Universității Craiova își pot cumpăra bilete pentru meciul cu FCSB! Prețurile tichetelor virtuale. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii Universității Craiova își pot arăta atașamentul față de echipa preferată și își pot cumpăra bilete virtuale la duelul cu FCSB, de vineri, 18 decembrie, ora 20:30, de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Clubul din Bănie a scos la vânzare tichetele cu o valoare simbolică.

Oltenii au nevoie de toate energiile pozitive la acest meci. Cu o victorie în meciul cu bucureștenii, Craiova poate trece în 2021 pe poziția de lider, deși ultimul joc din 2020 va fi la Cluj, cu CFR.

ADVERTISEMENT

Fanii echipei din Bănie și-au arătat atașamentul și în finalul sezonului trecut, atunci când îi așteptau pe favoriți mai mereu după partidele din Liga 1. Din păcate, visul „cinciului” nu a devenit realitate, însă sezonul actual este unul foarte bun pentru Bancu și compania.

Suporterii Universității Craiova pot achiziționa bilete la meciul cu FCSB! Ce prețuri au tichetele virtuale

Stadionul „Ion Oblemenco” nu a mai fost populat de public de la începutul anului, iar jucătorii lui Corneliu Papură resismt faptul că nu pot avea publicul alături de ei, iar deznodământul finalului stagiunii trecute ar fi putut să fie altul. Clubul din Bănie a găsit o metodă tot mai des folosită pentru a ține fanii aproape.

ADVERTISEMENT

La meciul cu FCSB, considerat unul foarte important, fiind și un derby de tradiție, suporterii pot achiziționa bilete, însă acestea au doar o valoare simbolică. Oficialii Științei au emis și un comunicat special pentru a anunța punerea în vânzare a tichetelor de acces: „E timpul să arătăm că putem “să umplem stadionul” și in condiții speciale. “Leii” întotdeauna peste “câini”.

Postare craiova
Suporterii Ştiinţei îşi pot achiziţiona bilete online

Obligatoriu cumpără-ți bilet virtual la meciul cu FCSB iar dacă încă nu ți-ai făcut abonament înseamnă ca ești dator echipei și e timpul să-ți faci drum la magazinul oficial, cel mobil sau să accesezi platforma noastră online.” 

ADVERTISEMENT

Prețurile variază în funcție de locul din stadion. 10 lei costa un bilet la peluze, 20 la tribuna a doua, 40 la tribuna 1. La VIP este ceva mai scump, 50 și 70 de lei, în timp ce o lojă ajunge la 400 de lei. Biletele pot fi procurate de aici.

Aproape 4.000 de abonamente au vândut oltenii, chiar dacă se joacă fără spectatori

Suporterii Științei nu i-au lăsat pe favoriți singuri și au ales să-și cumpere abonamente la începutul acestui an competițional, chiar dacă meciurile se joacă fără spectatori. FANATIK a anunțat că Universitatea Craiova a vândut aproape 4.000 de abonemente pentru sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT

„Un nou sezon a început iar speranțele poate că sunt mai îndreptățite ca niciodată să ne facă să visam. Este un sezon în care, poate mai mult ca niciodată, avem nevoie să luptăm împreună. Sperăm ca în cel mai scurt timp să vedem din nou suporteri în #VulcanulDePeOblemenco, într-un procent de măcar 30% din capacitatea stadionului. De aceea am decis ca pentru acest sezon să punem la vânzare abonamente doar în limita a maxim 30% din capacitatea stadionului,” stă scris în postarea de pe pagina oficială a echipei din Bănie,” stă scris pe pagina clubului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele! 

     

 

 

 

ADVERTISEMENT