Fotbal intern

Suporterii Universității Craiova jubilează după egalul CFR-ului! Ivan Martic este alături de foştii săi colegi

06.07.2020 | 10:39
Suporterii Universitatii Craiova jubileaza dupa egalul CFRului Ivan Martic este alaturi de fostii sai colegi
ADVERTISEMENT

Cu patru etape înainte de final, Universitatea Craiova se află în fruntea Ligii 1. Trupa lui Bergodi este cea mai în formă echipă din România, cu patru victorii consecutive.

Universitatea Craiova a câștigat la Mediaș, scor 2-1 și a acumulat 38 de puncte, în timp ce urmăritoarele au făcut pași greșiți în primul meci din returul play-off-ului. Finalul de sezon va fi foarte încins, cu meciuri decisive pentru Știința și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Suporterii Craiovei jubilează după cea de-a 6-a etapă din play-off. Egalul clujenilor a făcut ca băieții lui Dan Petrescu să rămână la un punct în spatele Universității.

Fanii Universității Craiova jubilează după egalul celor de la CFR Cluj

Suporterii Universității Craiova sunt cei mai fericiți oameni din lume după această etapă. Echipa favorită a trecut pe primul loc și este aproape de a cuceri un nou titlu după o așteptare de 29 de ani. Ivan Martic, fostul jucător al Ştiinţei, se numără printre cei care sunt alături de echipă. Acesta a părăsit gruparea din Bănie, dar rămâne un susţinător fidel al echipei.

ADVERTISEMENT
ivan martic
Suporterii Universității Craiova jubilează după egalul CFR-ului! Ivan Martic este alături de foştii săi colegi

După finalul jocului dintre Astra și CFR, pe pagina de Facebook a celei mai vechi brigăzi de fani ai Științei, Sezione Ultra 2000, a apărut următorul mesaj:

„Și-au mai rămas 4. Etapă bună pentru noi. Nu doar băieții și-au făcut datoria și au adus 3 puncte de la Mediaș, dar CFR-ul s-a încurcat la Giurgiu și finalul de etapă ne sește la +1. În condițiile date avem nevoie de minimum 5 puncte în următoarele 3 etape pentru a fi siguri jucăm cu „Cinciul” pe masă în ultima etapă contra CFR.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, orice pas greșit al clujenilor coroborat cu un parcurs perfect al nostru ne face campioni chiar înainte de meciul direct. Dacă se merge cap la cap până la final în ultima etapă  avem și X-ul de partea noastră. Visul pare din ce în ce mai real. Urmează FC FCSB, duminică…”

Urmează derby-ul cu FCSB! Suporterii cred că favoriții lor sunt capabili de meciuri mari în finalul de sezon

Marele avantaj al Universității Craiova în bătălia pentru campionat îl reprezintă faptul că în returul play-off-ului, FCSB și CFR Cluj vor juca în Bănie. Derby-ul cu bucureștenii se va disputa duminică, 12 iulie, de la ora 21:00. Chiar dacă există un anumit „complex” față de FCSB, suporterii „alb-albaștri” sunt încrezători că favoriții lor pot face un meci mare:

ADVERTISEMENT

„Trebuie dărâmat FCSB-ul! Acum ori niciodată”, „Să rupem blestemul cu FCSB și să redevenim ce am fost acum zeci de ani….” sau „Este anul nostru, vom fi campioni. Prea se leagă totul! Și când ne gândim că am avut și 9 puncte diferență de primul loc. Felicitări întregii echipe pentru dăruire și pentru încredere. Dacă crezi si lupți până la final, orice e posibil” sunt doar câteva mesaje postate de suporterii Universității Craiova.

„Meciul cu FCSB e ca oricare altul, trebuie să luăm cele trei puncte. Noi suntem la mâna noastră”, a declarat Alexandru Cicâldău la finalul partidei câștigate de Știința la Mediaș.

Presiunea e pe Universitatea Craiova pe finalul sezonului

Astrele nu au fost de partea CFR-ului în duelul cu trupa lui Bogdan Andone. Chiar dacă au condus cu 2-0, „feroviarii” nu au reușit să se impună. Denis Alibec a fost starul partidei și a marcat golul egalizator în minutul 79. Tehnicianul clujenilor, Dan Petrescu, nu a ezitat să facă aluzii la finalul meciului:

Acum presiunea e pe Craiova, ei sunt favoriți. Dacă noi câștigăm toate meciurile, nu mai are ce să se întâmple. Suntem la mâna noastră. Azi nu meritam să primim gol.  La meciul cu Craiova nu ne-am apărat bine. Prea ușor a dat Alibec acolo. Mi-aș dori când vine Craiova aici Astra să joace cu același spirit și să îi văd în teren pe Budescu, Alibec și Fatai, că nu i-am văzut în meciul tur.

Sper ca cei de la Botoșani să joace meciul vieții, Steaua la fel. Mie mi se pare ciudat ce s-a întâmplat cu Mediaș, când a luat roșu Buș, arbitrajele sunt cum sunt. Eu nu am văzut un arbitraj împotriva Craiovei”, a declarat Petrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,22 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT