Sport

Suporterii Universității Craiova, show în Sala Polivalentă înaintea confruntării cu Petrolul Ploiești. Video

Înainte de a-și susține favorții pe stadionul „Ion Oblemenco” cu Petrolul Ploiești, suporterii Universității Craiova i-au încurajat pe baschetbaliștii de la SCM Craiova.
13.10.2022 | 09:52
Suporterii Universitatii Craiova show in Sala Polivalenta inaintea confruntarii cu Petrolul Ploiesti Video
Suporterii Universității Craiova, show în Sala Polivalentă înaintea confruntării cu Petrolul Ploiești. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii Universității Craiova au fost alături de bastchetbaliștii de la SCM Craiova în primul meci din istoria clubului într-o competiție europeană. Pentru fanii oltenilor urmează partida cu Petrolul Ploiești, care este programată sămbătă, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Fanii „alb-albaștrilor”, show înainte de Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești

Elevii lui Vitaly Stepanovski au debutat cu dreptul în FIBA Europe Cup, competiție în care au obținut calificarea în postura de lucky-loser. Pentru prima dată în istorie în grupele unei competiții europene, SCM Craiova s-a impus cu scorul de 70-61 împotriva celor de la CSO Voluntari.

ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova au fost alături de baschetbaliștii „juveților” la prima confruntare din FIBA Europe Cup. Aceștia i-au susținut pe tot parcursul confruntării din Sala Polivalentă din Bănie și așteaptă partida Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești, de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Impulsionați de cântecele galeriei oltene, SCM Craiova a reușit să îi învingă pe ilfoveni, care au câștigat Cupa României la baschet masculin în fața „alb-albaștrilor. Trupa lui Vitaly Stepanovski face parte din grupa H cu Hakro Merlins Crailsheim, CSO Voluntari și Norrokoping Dolphins.

ADVERTISEMENT

FANATIK a surprins momentele în care galeria „alb-albaștrilor” îi încurajau pe bastchetbaliștii de la SCM Craiova. Suporterii îi vor susține și pe elevii lui Mirel Rădoi în confruntarea de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, formație care s-a despărțit de unul dintre cei mai importanți jucători, Gabi Tamaș.

Suporterii Universității Craiova au realizat o pictură murală cu Costică Ștefănescu

Fostul căpitan al Universității Craiova are parte de o pictură murală în Bănie și este realizată lângă foștii săi coechipieri, Nicolae Tilihoi și Zoli Crișan. Florin Jianu, unul dintre suporterii oltenilor care au ajutat la realizarea sa, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre jucător emblematic al „Științei”.

ADVERTISEMENT

„Ilie Balaci a plecat dintre noi, dar muralul și cartea au rămas două promisiuni de îndeplinit. Imediat după Ilie Balaci ne-am gândit să îl facem pe Costică Ștefănescu. Am amânat pentru că ne-am dorit să gâsim un perete mai mare, pentru că el a fost căpitanul”, a spus Florin Jianu.

„Ne-am gândit foarte repede, dar mereu am amânat, ne-am gândit să fie în august, dar nici anul acesta nu am reușit. Pe Ștefănescu nu l-am cunoscut, este unul dintre puținii fotbaliști ai Craiovei Maxima pe care nici măcar nu l-am văzut de aproape”, a mai spus ofițerul.

ADVERTISEMENT

Florin Jianu a mărturisit că vestea decesului fostului mare jucător al formației din Bănie a fost un șoc pentru el. Acesta a dezvăluit că ultima dorință adresată suporterilor „Științei” a fost: „Nu lăsați Universitatea Craiova nicioadată”.

„Am plâns de parcă ar fi murit tata, atunci când s-a stins Costică Ștefănescu. Un suporter din București a fost la spital la Costică Ștefănescu și ultimul autograf pe o eșarfă este și testamentul său pe bucata aceea de pânză: ‘Să nu lăsați Universitatea Craiova nicioadată”, a declarat suporterul înfocat al oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,32 este cota pentru ”ambele marchează” la U Craiova – Petrolul Ploiești. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: