ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Suporterii Universității Craiova, spectacol pirotehnic în fața hotelului în care este cazată delegația FCSB. Mesajul fanilor pentru jucători

Autor: Patrice Podina | 29.04.2021 | 17:14
Suporterii Universității Craiova, spectacol pirotehnic în fața hotelului în care este cazată delegația FCSB. Mesajul fanilor pentru jucători
Show total din partea fanilor când autocarul echipei Universitatea Craiova a ajuns la stadion

Fanii Universității Craiova fac tot ce le stă în putere să-și ajute favoriții în disputa cu marea rivală FCSB. Miercuri noaptea, ultrașii din Peluza Nord au ”bombardat” cu artificii împrejurimile hotelului în care este cazată trupa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Suporterii olteni au încercat prin aceste mijloace să perturbe liniștea jucătorilor lui Toni Petrea. Apoi au postat imaginile pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Nord și le-au transmis și un mesaj favoriților.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB se dispută joi, de la ora 19:45, pe arena ”Ion Olemenco” și este extrem de importantă pentru ambele oponente, aflate în luptă directă pentru câștigarea campionatului.

Suporterii Universității Craiova, spectacol pirotehnic în fața hotelului în care este cazată delegația FCSB

Așteptând întâlnirea cu FCSB, care o poate apropia pe Universitatea Craiova la patru puncte de liderul CFR Cluj, fanii olteni s-au încins la propriu. Miercuri au participat la antrenamentul echipei favorite, unde au creat o atmosferă demnă de un derby european.

ADVERTISEMENT

Fanii Universității au cântat, au aprins torțe și au scandat numele favoriților, care și-au întrerupt antrenamentul pentru a asista la spectacolul oferit de ultrașii care nu s-au mulțumit doar cu atât.

După lăsarea întunericului, aceștia au lansat artificii și în proximitatea hotelului în care sunt cazați roș-albaștrii și au transmis un mesaj de încurajare pentru favoriți: ”E rândul vostru să bombardați mioarele. Hai băieții!”, au scris fanii olteni pe Facebook în postarea care conține și spectacolul pirotehnic.

ADVERTISEMENT

Și U Craiova și FCSB sunt obligate să câștige

Cu patru jocuri disputate în play-off, CFR Cluj a preluat conducerea în clasament, cu 41 de puncte și aștaptă deznodământul meciului de pe ”Ion Oblemenco” pentru a afla dacă rămâne lider. A doua în clasament este FCSB, cu 39 de puncte, urmată de Universitatea Craiova (34), ambele cu câte un meci mai puțin.

Pentru a-și recupera poziția pierdută, temporar, FCSB trebuie să câștige în Oltenia, o remiză nefiind suficientă pentru a trece din nou în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

Tot de o victorie are nevoie și Universitatea pentru a rămâne la patru puncte în urma campioanei în exercițiu a României și liderul la zi în clasamentul fazei play-off, CFR Cluj.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!