Fotbal intern

Suporterii Universității Craiova, spectacol pirotehnic în fața hotelului în care este cazată delegația FCSB. Mesajul fanilor pentru jucători

29.04.2021 | 17:14
Suporterii Universitatii Craiova spectacol pirotehnic in fata hotelului in care este cazata delegatia FCSB Mesajul fanilor pentru jucatori
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova fac tot ce le stă în putere să-și ajute favoriții în disputa cu marea rivală FCSB. Miercuri noaptea, ultrașii din Peluza Nord au ”bombardat” cu artificii împrejurimile hotelului în care este cazată trupa lui Gigi Becali.

Suporterii olteni au încercat prin aceste mijloace să perturbe liniștea jucătorilor lui Toni Petrea. Apoi au postat imaginile pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Nord și le-au transmis și un mesaj favoriților.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB se dispută joi, de la ora 19:45, pe arena ”Ion Olemenco” și este extrem de importantă pentru ambele oponente, aflate în luptă directă pentru câștigarea campionatului.

Suporterii Universității Craiova, spectacol pirotehnic în fața hotelului în care este cazată delegația FCSB

Așteptând întâlnirea cu FCSB, care o poate apropia pe Universitatea Craiova la patru puncte de liderul CFR Cluj, fanii olteni s-au încins la propriu. Miercuri au participat la antrenamentul echipei favorite, unde au creat o atmosferă demnă de un derby european.

ADVERTISEMENT

Fanii Universității au cântat, au aprins torțe și au scandat numele favoriților, care și-au întrerupt antrenamentul pentru a asista la spectacolul oferit de ultrașii care nu s-au mulțumit doar cu atât.

După lăsarea întunericului, aceștia au lansat artificii și în proximitatea hotelului în care sunt cazați roș-albaștrii și au transmis un mesaj de încurajare pentru favoriți: ”E rândul vostru să bombardați mioarele. Hai băieții!”, au scris fanii olteni pe Facebook în postarea care conține și spectacolul pirotehnic.

ADVERTISEMENT

Și U Craiova și FCSB sunt obligate să câștige

Cu patru jocuri disputate în play-off, CFR Cluj a preluat conducerea în clasament, cu 41 de puncte și aștaptă deznodământul meciului de pe ”Ion Oblemenco” pentru a afla dacă rămâne lider. A doua în clasament este FCSB, cu 39 de puncte, urmată de Universitatea Craiova (34), ambele cu câte un meci mai puțin.

Pentru a-și recupera poziția pierdută, temporar, FCSB trebuie să câștige în Oltenia, o remiză nefiind suficientă pentru a trece din nou în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

Tot de o victorie are nevoie și Universitatea pentru a rămâne la patru puncte în urma campioanei în exercițiu a României și liderul la zi în clasamentul fazei play-off, CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,62 este cota pentru „șansă dublă: x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT