Fotbal intern

Suporterii Universității Craiova sunt campioni la umor! Ironii la adresa rivalilor din campionat. Foto

28.07.2020 | 13:23
Suporterii Universitatii Craiova sunt campioni la umor Ironii la adresa rivalilor din campionat Foto
ADVERTISEMENT

Play-off-ul Ligii 1 este pe final, iar Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt cele două echipe care duc bătălia pentru titlul de campioană a Ligii 1. 

Chiar dacă sunt momente tensionate între cele două formații, suporterii Universității Craiova mai detensionează atmosfera prin ironii.

ADVERTISEMENT

Recunoscuți pentru umor, oltenii au creat o pagină pe un site de socializare în care fac glume pe seama rivalilor din Liga 1 și nu numai.

Suporterii Universității Craiova, campioni la umor. Dan Petrescu și CFR Cluj, țintele preferate

Știm foarte bine că o bătălie în fotbal nu se dă numai în „dreptunghiul verde”, ci și în afara acestuia. Pe lângă declarațiile războinice din partea celor de la Universitatea și cei de la CFR, lupta s-a mutat și în mediul virtual, pe pagina de Facebook „Meme Știința”.

ADVERTISEMENT

Astfel, suporterii Universității Craiova au creat o pagină specială în care fac glume pe seama rivalilor, iar toată atenția este îndreptată către CFR Cluj.

Prima postare de pe pagină este, de fapt, o distribuire de pe o altă pagină a suporterilor olteni, „Supporters UCV”, în care înfățisează un om cu părul lung, referire la Mântuitorul Iisus Hristos și care spune: „Da, bro, îi vindecai pe toți la Cluj! Dar să câștige ultima etapă la Craiova e imposibil și pentru mine..”, aluzie la problemele cu testele pentru coronavirus de la clujeni.

ADVERTISEMENT
glume craiova
Suporterii Universității Craiova sunt campioni la umor! Ironii la adresa rivalilor din campionat. Foto

FANATIK continuă incursiunea prin poze și îl regăsește pe Dan Petrescu, numit, în mod ironic, „Dan Penalty” și cu un citat din reacțiile de la meciuri: „Eeee, eee, eeee”.  Ironia provine de la faptul că Petrescu este foarte supărat că Universitatea ar primi gratuit lovituri de la 11 metri. 

suporteri craiova
Suporterii Universității Craiova sunt campioni la umor! Ironii la adresa rivalilor din campionat. Foto

„??????? ? ?????????… ???????, ??????!!! Mai e putin… Fiti concentrati, luptati pana la ultima picatura de energie si veti intra definitiv in istoria celei mai frumoase povesti de dragoste dintre oameni si fotbal!, stă scris pe un altă postare a unei pagini dedicate suporterilor Științei. 

ADVERTISEMENT

”Vrem să se termine campionatul pe teren. Sunt soluții. Ei trebuie să desfășoare toate cele trei meciuri de duminică până pe 3 august. Am văzut că au echipă bună chiar dacă au jucători infectați. Este un moment dificil de acceptat și de gestionat pentru toată lumea”, a spus președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, despre situația de la CFR Cluj.

Ne mutăm pe pagina „Supporters UCV” și vedem meme-ul celebru cu Eddie Murphy, cu degetul îndreptat spre cap și cu textul: „Nu poți să pierzi campionatul dacă ‘există COVID’ la echipă”. Bineînțeles, un fan al paginii a postat un comentariu plin de umor: „Poate îngheață ăștia campionatul și câștigă CFR-ul vicecampionatul”

glume craiova
Suporterii Universității Craiova sunt campioni la umor! Ironii la adresa rivalilor din campionat. Foto

Peluza Nord Craiova și-a lansat propriile măști. Ce va fi în Craiova dacă Universitatea câștigă titlul?

29 de ani de așteptare pot fi spulberați în următoarea săptămână. Bancu și compania pot deveni eroi pentru întreaga suflare „alb-albastră”, însă mai au 180 de minute de minute de luptă. Astra Giurgiu este primul hop, iar trenul cu campioana din sezonul trecut urmează să poposească în Bănie în ultima etapă a sezonului 2019-2020.

Chiar dacă nu pot fi încurajați de pe stadion de fani, „juveții” au primit încurajări după fiecare partidă importantă. Suporterii și-au făcut un obicei de a se strânge pe esplanada stadionului pentru a-și aplauda favoriții. Ultrașii din Peluza Nord și-au lansat și propriile modele de măști de protecție și anunță că tot profitul se va duce către acțiunile din această perioadă

Oamenii responsabili poarta masca, Oltenii poarta masca PNC?In zilele urmatoare o sa avem disponibile masti…

Posted by Peluza Nord Craiova on Thursday, July 16, 2020

„Oamenii responsabili poartă mască, oltenii poartă mască PNC. După cum ați văzut am încercat sa organizăm câte ceva la fiecare meci pentru ca baieții să nu ne simtă lipsa.

Având în vedere că finalul se anunță unul memorabil, la fel trebuie să fie și acțiunile noastre, astfel încât tot profitul din vânzarea măștilor se duce către organizarea acțiunilor din acest final de sezon”, stă scris pe pagina Peluza Nord Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 1,97 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT