Sport

Suporterilor Barcelonei nu le vine să creadă că Lionel Messi nu va mai juca pe Camp Nou. Rețelele de socializare au luat foc

Vestea că Lionel Messi nu va semna un nou contract cu Barcelona a căzut ca un trăznet pentru suporterii echipei blaugrana. Fanii au înroșit rețelele de socializare.
05.08.2021 | 23:49
Suporterilor Barcelonei nu le vine sa creada ca Lionel Messi nu va mai juca pe Camp Nou Retelele de socializare au luat foc
ADVERTISEMENT

Nu există suporter al Barcelone care să nu regrete anunțul oficial al clubului, referitor la plecarea idolului de pe Camp Nou, Lionel Messi.

Fanii s-au întrecut în elogii aduse argentinianului care a jucat întreaga carieră pentru o singură echipă: FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

”Sfârșitul unei ere”/ ”Urmează 600 de ani de suferință!”, câteva dintre mesajele fanilor Barcelone

Nimic nu prevestea finalul trist al lui Messi pe Camp Nou. Președintele Joan Laporta era atât de sigur că argentinianul va parafa un nou contract, încât l-a chemat la Barcelona pentru o ultimă rundă de negocieri.

După amiaza zilei de 5 august 2021, va rămâne în istorie ca ziua în care Barcelona l-a pierdut pe Messi.

ADVERTISEMENT

”Ești prost? Ești orb? Cum poți face asta? Cum ne poți spune că totul este în regulă cu Messi și că va continua la voi, apoi minți toți fanii Barcelonei, toți fanii sportului din lume! Numai minciuni, Joan Laporta” 

”Sfârșitul unei ere” 

„Nu o să mai urmăresc campionatul acesta cretin. O adunătură de proști! Se sinucid”

”Nu am cuvinte”

”A fost menit să se întâmple. Îți mulțumesc pentru amintirile nenumărate. La revedere, legendo!”

ADVERTISEMENT

”Sunt atât de trist pentru că pleacă de la Barcelona. Fairplay-ul financiar se aplică doar pentru unele cluburi” 

”Urmează 600 de ani de suferință!”

”Nimic nu va mai fi la fel” 

”Cea mai tristă zi din istoria Barcelonei. 778 de meciuri, 672 de goluri, 305 assist-uri, 35 de trofee”

ADVERTISEMENT

”E la fel ca atunci când Seve Carell a plecat din ’The Office’”

”Este una dintre cele mai mari dezamăgiri din istoria fotbalului. Va fi pentru totdeauna cel mai bun din istorie”, au scris fanii catalani pe rețelele de socializare.

Omagiul lui Hagi pentru Lionel Messi: ”E inegalabil”

Între primii oameni care au reacționat la vestea care a făcut înconjurul lumii a fost și Gică Hagi, fost jucător la Barcelona. ”Regele” a avut numai cuvinte de apreciere pentru fotbalistul argentinian.

”Este o pierdere imensă. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Este inegalabil. Pentru tot ce însemna el, ca fotbalist, ca imagine, este imposibil de înlocuit. E un șoc și clubul îl va resimți foarte puternic în tot.

Probabil că situația financiară grea poate explica această decizie. E greu de crezut, dar asta dovedește încă o dată că toți suntem trecători. Barcelonei îi va fi foarte greu… Messi a fost unic. Un Dumnezeu!”, a spus Hagi pentru Prosport.

ADVERTISEMENT