A supravieţuit miraculos 38 de ore pe mare, după ce a căzut de pe un vas de croazieră

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 00:01
A supravieţuit miraculos 38 de ore pe mare, după ce a căzut de pe un vas de croazieră

O femeie a supravietuit pe mare mai mult de 38 de ore, dupa ce a cazut dintr-un vas de croaziera Royal Caribbean, care plecase din Japonia si se indrepta spre China.

Femeia in varsta de 32 de ani din Shanghai calatorea pe nava impreuna cu parintii sai, iar la un moment dat a disparut, scrie presa chineza, citata de The Telegraph.

Dupa ce parintii sai, alaturi de peste 100 de voluntari, au cautat-o prin toata nava, un politist i-a spus tatalui ca sansele de supravietuire sunt minime, daca tanara a cazut de pe punte, de la o inaltime de 20 de metri, in apa.

Toate acestea s-au intamplat miercurea trecuta, iar vineri tatal a primit un telefon in care i s-a spus ca fata lui este in viata si ca a fost vazuta plutind pe mare si salvata de un pescador, in apropiere de Zhoushan, China.

“Abia dupa ce i-am auzit vocea am crezut ca este inca in viata. Este un miracol”, a spus barbatul, adaugand ca fiica sa inoata foarte bine, de aceea a reusit sa ramana atat de mult timp la suprafata.

Femeia a povestit ca a cazut de pe vasul de croaziera cand s-a aplecat sa vada marea. Desi a reusit sa inoate si sa pluteasca timp de 38 de ore, tanara s-a ales cu mici rani la maini. Ea a ajuns acasa sambata, alaturi de parintii sai.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×