Fotbal intern

Pustai îşi face praf jucătorii: „Au căderi inexplicabile. Dacă Romeo, cu două goluri, e golgheter, asta spune tot!”

După Gaz Metan - Dinamo 0-3, jucătorii gazdă nu sunt impresionaţi de adversar. Ei spun că au pierdut numai din cauza greşelilor personale. Remiza de la Cluj apare ca un accident, după...
04.11.2017 | 23:25
Pustai isi face praf jucatorii Au caderi inexplicabile Daca Romeo cu doua goluri e golgheter asta spune tot

După Gaz Metan – Dinamo 0-3, jucătorii gazdă nu sunt impresionaţi de adversar. Ei spun că au pierdut numai din cauza greşelilor personale.Remiza de la Cluj apare ca un accident, după prestaţia medieşenilor de sâmbătă seară. Gaz Metan – Dinamo 0-3, înfrângere fără drept de apel pentru echipa lui Pustai, care se afundă în subsolul clasamentului. Dacă Dinamo s-a apropiat la un punct de play-off, ardelenii rămân pe penultima poziţie a ierarhiei din Liga 1 Betano.

Antrenorul principal al Mediaşului, Cristi Pustai, nu îşi explică lipsa de concentrare a jucătorilor săi din prima repriză: „Am început meciul abia în minutul 46, ne-am trezit după pauză, când era 2-0, nu mai era presiune. Parcă în repriza a doua am jucat mai bine. Ne-am propus să jucăm acelaşi sistem ca la CFR, ştiam că Dinamo va risca. Dar repet, am început jocul de la 2-0, am primit două goluri din faze fize, practic două autogoluri. Salomao a driblat acolo ca în curtea şcolii. Cum să vă explic eu gestul lui Golubovic, dacă el nu a putut explica. Echipele din spatele clasamentului când primesc gol se termină tot. E o stare pe care nu o putem ascunde, nu o putem nega. Jucătorii au căderi inexplicabile. La situaţia clasamentului şi la sistemul în care se desfăşoară nu se poate spune că vreo echipă e retrogradată. E adevărat avem doar 7 goluri marcate în 17 etape. Romeo Roberto cred că e golgheter, are 2 goluri marcate. Asta spune tot despre atacanţii noştri”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Debusolare în tabăra ardeleană după Gaz Metan – Dinamo 0-3

Bojan Golubovic nu îşi explică oscilaţiile echipei: „O singură ocazie în 90 de minute sigur că e prea puţin. După meciul cu CFR am avut mari speranţe că nu vom pierde. Am pierdut cu 3-0, ce pot să mai spun. E greu când nu marchez. Mă aşteptam la cu totul altceva. Eu, ca un jucător cu experienţă, trebuia să trag echipa după mine. Din păcate, mergem un pas înainte şi patru în spate. Trebuie să scoatem cât mai multe puncte, iar apoi în play-out, trebuie să luptăm mult. Nu m-a impresionat Dinamo, a câştigat din greşelile noastre. A fost un autogol, un penalty, am pierdut meciul pe greşelile noastre”.

La finalul partidei Gaz Metan – Dinamo 0-3, Ovidiu Bic a declarat: „Am întâlnit o echipă foarte bună, Dinamo a venit motivată la Mediaş. Eu eram în marcaj cu Bokila, nu am văzut bine faza. A greşit, nu trebuie să fie acuzat cu nimic. Bokila a fost omul meu, din păcate nu am reuşit să-l ţin la acel corner. Am marcat un autogol, din păcate echipa a pierdut. Am făcut un meci bun la Cluj, am făcut egal cu locul 1. Se pare că nu reuşim să legăm meciurile bune. Nu ştiu dacă meciul cu Sepsi e ca o finală, ambele echipe suntem în play-out”.