Fotbal international

Surorile lui Cristiano Ronaldo au ieșit la atac după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur! ”Mafia nu va fi niciodată de partea lui” + CR7, premiat în Italia

03.12.2019 | 10:36
Surorile lui Cristiano Ronaldo au iesit la atac dupa ce Lionel Messi a castigat Balonul de Aur Mafia nu va fi niciodata de partea lui  CR7 premiat in Italia
ADVERTISEMENT

Surorile lui Cristiano Ronaldo au ieșit la atac după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a șasea oară și l-a devansat pe fratele lor, care a rămas cu cinci trofee. În timp ce argentinianul primea premiul la Paris, portughezul era desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului trecut din Serie A.

Surorile lui Cristiano Ronaldo au ieșit la atac după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur: ”Nu a câștigat nimic în plus față de fratele meu”

”Am simțit întotdeauna că  acest premiu ar trebui câștigat pe baza titlurilor cucerite. Nu am nimic cu acest tip (n.r. – Leo Messi), dar nu a câștigat nimic în plus față de fratele meu”, a scris pe Instagram sora lui Cristiano Ronaldo, Elma Aveiro, după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

”Acest premiu a început să fie acordat persoanei și niciodată profesionistului! Acest lucru arată doar că suntem foarte mici. Mafia nu va fi niciodată de partea lui. Portugalia și Cristiano Ronaldo le vor da un răspuns acestor fiare”, a mai scris Elma, care apoi a șters mesajul.

Katia Aveiro l-a făcut praf pe Virgil van Dijk

Cealaltă soră a lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, a avut un atac foarte dur la adresa lui Virgil van Dijk, cel care a avut o atidudine sfidătoare când a fost întrebat de portughez. ”Cred că există oameni care trăiesc complet frustrați”, și-a început mesajul pe Instagram Katia Aveiro.

ADVERTISEMENT

”Dragă Virgil, unde ești tu acum, Ronaldo a plecat și a venit de o mie de ori. Dagul meu Virgil, Ronaldo a fost de trei ori campion în țara în care joci de ani buni și nu ai pus mâna pe titlu. El a fost chiar cel mai bun jucător și cel mai bun marcator din țara în care joci, a mai scris sora portughezului.

”Când vei câștiga titluri care contează cu adevărat te poți așeza la masă alături de Cristiano”

”Dragă Virgil, Cristiano Ronaldo a mers în alte locuri și a devenit cel mai mare jucător din istoria unui club uriaș. Real Madrid, îți spune ceva Virgil? Poate așa, pentru că acest club, cu acest tip Cristiano, chiar te-a bătut în finala Ligii Campionilor”, și-a continuat Katia tirada.

ADVERTISEMENT

”Virgil, când vei câștiga titluri care contează cu adevărat atunci vom mai vorbi. Când vei pune mâna pe ele, cele cu adevărat importante, s-ar putea să te poți așeza la masă alături de Cristiano”, a încheiat postarea sora lui Ronaldo.

Lionel  Messi a câștigat pentru a șasea oară trofeul Balonul de Aur stabilind astfel un record all-time. Argentinainul, care i-a devansat pe Virgil van Dijk și Cristiano Ronaldo, este urmat în ierarhie de starul portughez, care a cucerit de cinci ori trofeul.

ADVERTISEMENT