Life

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian au comentat acuzațiile lui Doru Gusman, după ce acesta le-a numit „hiene”: „Legea hotărăște tot”

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian au comentat acuzațiile impresarului Doru Gusman după ce acesta le-a numit „hiene”. Maria Tărchilă susține că nu e trebuie nimic din averea regretatului artist.
27.12.2021 | 09:16
Surorile lui Petrica Mitu Stoian au comentat acuzatiile lui Doru Gusman dupa ce acesta lea numit hiene Legea hotaraste tot
ADVERTISEMENT

Surorile lui Mîțu Stoian au comentat declarațiile recente ale lui Doru Gusman. Recent, a avut loc parastasul de 40 de zile al regretatului interpret de muzică populară, care s-a stins din viață pe 6 noiembrie.

Impresarul artistului s-a revăzut cu surorile acestuia la parastas, iar Maria Tărchilă a declarat că nu este interesată de averea artistului.

ADVERTISEMENT

Aceasta a comentat și acuzațiile impresarului Doru Gusman la adresa lor.

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, replică pentru Doru Gusman

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, Maria Tărchilă, a declarat că nu are nimic personal cu impresarul Doru Gusman. Aceștia s-au salutat la parastasul organizat la 40 de zile după moartea solistului.

Aceasta a mai spus că nu este interesată de averea fratelui ei, ci vrea doar să se facă dreptate. Maria Tărchilă a mai spus că va da averea săracilor dacă va primi ceva al regretatului artist.

ADVERTISEMENT

Surorile interpretului au deschis succesiunea, însă ar putea dura destul de mult, chiar și un an.

„Am fost la parastas, ne-am salutat frumos, n-am nimic cu el, nici el cu mine, legea hotărăște tot! E deschisă succesiunea, așteptăm să vedem, ar putea dura și un an de zile, nu merge așa repede.

Ce au făcut, e treaba lor, vedem ce hotărăște legea. Dacă e în favoarea lui, să fie… Nu mă interesează averea lui, vreau să se facă dreptate. Și dacă voi primi ceva din avere, o dau la săraci, mie nu-mi trebuie.

ADVERTISEMENT

Nu-mi trebuie avere cum spune că au sărit hienele, o dau la săraci. Nu-mi trebuie nimic de la Mîțu că nu a muncit pentru mine, a lucrat pentru știu eu cine…

Ne-a făcut hiene, că am venit noi, hienele, să luăm. Ce hiene am fost noi că nu l-am deranjat niciodată nici pe impresar, nici pe mine.”, a declarat Maria Tărchilă, potrivit starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mai cred nimic”

Sora cântărețului a ținut să spună că nu își dorește scandaluri, ci doar dreptate. Aceasta a făcut comentarii și despre bunurile fratelui ei, cele mai multe fiind pe numele impresarului.

„Noi avem de toate, nu ne trebuie nimic. Vreau doar să-i fac dreptate că eu știu ce s-a întâmplat acolo, știu toate lucrurile. Nu vreau ceartă și scandal. Doamna notar a căutat, dar nu apare nimic în Primăverii, mă mir că nu știe el (n.r. impresarul), el știa tot ce se întâmplă.

Eu nu mai cred nimic. Cum se laudă și cu casa din Craiova, până nu văd negru pe alb nu pot să cred.

El spunea că are casă în Craiova și nu știu câte apartamente, și nu e nimic pe numele lui. Are un apartament la mare, jumate e al impresarului… dacă se putea tot, era și mai bine pentru el.”, a mai spus sora lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT