Premier League

Surorile lui Riyad Mahrez, atacate în propriul salon de înfrumusețare

15.09.2020 | 19:05
Surorile lui Riyad Mahrez atacate in propriul salon de infrumusetare
ADVERTISEMENT

Surorile lui Riyad Mahrez au fost atacate în propriul salon de înfrumusețare. Fotbalistul algerian adus de Pep Guardiola la Manchester City încă nu a apucat să debuteze în noul sezon de Premier League. Meciul echipei sale din prima etapă, contra lui Aston Villa, a fost amânat pentru ca City să aibă timp să se refacă după parcursul din Champions League, unde a ajuns până în sferturile de finală.

Pentru Riyad Mahrez, veștile proaste au început încă de când a fost depistat pozitiv cu coronavirus și a fost informat că nu se mai poate pregăti alături de colegii săi de la Manchester City. O săptămână mai târziu, surorile fotbalistului au fost atacate în propriul salon de înfrumusețare pe care cele două îl dețin în Paris.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele două femei a povestit pentru presa din Marea Britanie experiența traumatizantă prin care a trecut împreună cu sora sa în ceea ce a fost un jaf. Cele două surori nu exclud posibilitatea ca jaful să fi fost desfășurat la salonul lor tocmai din cauza faptului că sunt înrudite cu celebrul fotbalist de la Manchester City.

Surorile lui Riyad Mahrez, atacate în propriul salon de înfrumusețare. Ce au făcut atacatorii

După ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, algerianul lui Manchester City a mai primit o lovitură puternică atunci când a aflat că surorile sale au fost atacate în propriul salon de înfrumusețare. Mahrez se află în auto-izolare și nu și-a putut vizita surorile pentru a le consola după ce acestea au fost lovite de un grup de 12 infractori.

ADVERTISEMENT

Dounya, una dintre surori, a povestit pentru The Sun modul în care s-a desfășurat jaful și a dezvăluit că nu exclude varianta ca tocmai relația lor de rudenie cu Riyad Mahrez să fie motivul pentru care atacatorii au ales să le devasteze salonul și să le agreseze fizic.

„Suntem în stare de șoc, traumatizate. Nu știu de ce s-a întâmplat asta, dar ar putea fi din cauză că suntem surorile lui Riyad. Într-un interval de doar câteva secunde, în fața salonului au oprit trei mașini și pasagerii lor au intrat peste noi. Ne-au atacat. Înjurau pe toată lumea, ne-au insultat.

ADVERTISEMENT

Au aruncat obiecte la podea și au acționat fără nicio jenă. Unul a încercat să mă stranguleze, iar altul a lovit-o pe sora mea mai mică (n.r. Ines Mahrez) în picior. Eu și sora mea ne trezim înf iecare dimineață și venim la muncă la salon. Cred că merităm respect pentru că muncim din greu”, a spus Dounya Mahrez pentru The Sun.

Aflat în izolare ca urmare a faptului că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, starul lui Manchester City nu și-a putut vizita surorile după atac și nici nu o va putea face înainte de data de 21 septembrie, atunci când poate ieși din auto-izolare. Încă nu se știe dacă a fost vorba despre un jaf sau dacă obiectivul atacatorilor a fost doar acela de a le ataca pe cele două femei.

ADVERTISEMENT

Pentru Riyad Mahrez, sezonul de Premier League va începe mai târziu decât pentru restul colegilor săi, în afară de Aymeric Laporte. La fel ca fundașul adus de la Bilbao, algerianul va rata meciul contra lui Wolverhampton Wonderers, programat pentru data de 21 septembrie. Este aceeași zi în care cei doi vor putea ieși din auto-izolare.

 

ADVERTISEMENT