Fotbal international

SURPRIZĂ! Ce SUPER antrenor vine în locul lui Guardiola la Bayern

Anunţul celor de la Bein Sport că Pep Guardiola va pleca de la Bayern la Manchester City a făcut înconjurul lumii. Catalanul care mai are un an de contract cu bavarezii, însă va părăsi echipa...
10.05.2015 | 15:32
SURPRIZĂ! Ce SUPER antrenor vine în locul lui Guardiola la Bayern
ADVERTISEMENT

Anunţul celor de la Bein Sport că Pep Guardiola va pleca de la Bayern la Manchester City a făcut înconjurul lumii. Catalanul care mai are un an de contract cu bavarezii, însă va părăsi echipa dacă aceasta ratează din nou Liga Campionilor. Şi sînt mari şanse, în condiţiile în care Barcelona a învins cu 3-0 în manşa tur din semifinale. 

Presa din Germania anunţă că cel mai vehiculat nume pentru postul de antrenor e Jurgen Klopp. Antrenorul lui Dortmund şi-a anunţat plecarea la finalul sezonului şi este simpatizat de multe dintre legendele lui Bayern. Franz Beckenbauer a declarat în urmă cu cîteva săptămîni că Jurgen Klopp are toate şansele să ajungă la Bayern într-un anumit moment.

ADVERTISEMENT

Pe axa Dortmund – Munchen s-au făcut mai multe transferuri în ultimii ani, cele mai importante nume transferate de bavarezi sînt cele ale lui Lewandowski şi Gotze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri