Fotbal intern

Surpriză! Ce vrea să facă Dan Nistor după ce se lasă de fotbal: „M-aș descurca foarte bine”

26.12.2018 | 19:48
Surpriza Ce vrea sa faca Dan Nistor dupa ce se lasa de fotbal Mas descurca foarte bine
ADVERTISEMENT

Dan Nistor este cel mai bine plătit jucător din lotul lui Dinamo la ora actuală și unul dintre puținii oameni în care fanii „câinilor” își pun speranțele într-un sezon mai bun. Mijlocașul se recuperează după o accidentare în prezent, dar va fi apt de joc pentru ultimele cinci runde din sezonul regulat.

Deși are doar 30 de ani, Nistor se gândește deja la ce va face după ce își va încheia cariera de fotbalist. Surprinzător sau nu, Nistor plănuiește să devină antrenor secund, spunând că meseria de antrenor principal este prea stresantă.

ADVERTISEMENT

S-a apucat să învețe deja meserie de la Iulian Mihăiescu, aflat de ani buni în staff-ul tehnic al lui Dinamo, indiferent de numele antrenorului principal care s-a aflat pe banca tehnică.

Ce vrea să facă Dan Nistor după ce se lasă de fotbal

„Acum câteva zile vorbeam cu Iulian Mihăiescu şi-l tot întrebam… Nea Iulică ce părerea aveţi? Mi s-ar potrivi să devin antrenor secund? Ce părere aveţi? La care el mi-a zis… ‘vrei să-mi iei locul?’ Nu, dar dumneavoastră o să îmbătrâniţi şi fiecare o să meargă pe drumul lui. Mi-a zis şi dânsul că ar fi ok. Să devin antrenor secund.

ADVERTISEMENT

Dânsul are foarte mulţi ani la echipa asta ca jucător şi ca antrenor .Sper să-l ajung şi eu pe dânsul. Nu mi-aş dori pirncipal pentru că este prea multă bătaie de cap, trebuie să fii atent în foarte multe părţi, dar secund cred că m-aş decurca foarte bine” – a declarat Dan Nistor pentru doardinamo.ro

Dinamo ocupă locul 11 în acest moment, cu 22 de puncte, și are șanse infime să mai prindă play-off-ul. Poate rata un loc între primele șase echipe care și în situația în care va acumula un punctaj maxim în ultimele cinci runde din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Nistor a vorbit recent despre conflictul avut cu Florin Bratu și recunoaște că a greșit.

Tags: