Sport

Surpriză! Cine transmite la TV amicalele României cu Irlanda de Nord si Columbia

FANATIK a aflat numele posturilor TV care vor transmite amicalele României cu Irlanda de Nord și Columbia de la finalul lunii martie.
21.02.2024 | 15:26
Surpriza Cine transmite la TV amicalele Romaniei cu Irlanda de Nord si Columbia
Cine transmite la TV amicalele României cu Irlanda de Nord și Columbia. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV amicalele României cu Irlanda de Nord și Columbia. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor disputa primele meciuri de pregătire înainte de EURO 2024 la finalul lunii martie. FANATIK a aflat că Prima TV și Antena 1 vor difuza fiecare câte un meci al naționalei României.

Cine transmite la TV meciul României cu Irlanda de Nord

Echipa națională de fotbal masculin a României se pregătește pentru revenirea, după o pauză de 8 ani, la Campionatul European. „Tricolorii” au câștigat anul trecut grupa de preliminarii și vor participa în această vară la EURO 2024 din Germania.

ADVERTISEMENT

Înainte de startul turneului final, Edi Iordănescu a stabilit 4 meciuri amicale pentru naționala României. Primele două dintre acestea vor avea loc la finalul lunii martie, când vor avea loc și barajele în urma cărora „tricolorii” își vor afla ultimele adversare din grupa de la EURO 2024 și grupa din Liga Națiunilor.

România va da piept cu Irlanda de Nord, vineri, 22 martie, de la ora 21:45. FANATIK a aflat că meciul de pe Arena Națională va fi transmis de Prima TV. Organizatorii au pus deja biletele în vânzare la primul meci pentru „tricolori” după calificarea la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Programul României la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Cine transmite la TV România – Columbia

Al doilea amical al anului pentru România va avea loc marți, 26 martie, ora 21:15. Naționala lui Edi Iordănescu o va înfrunta pe Columbia pe „Wanda Metropolitano” din Madrid. Din informațiile FANATIK, partida va fi transmisă la TV de Antena 1.

ADVERTISEMENT

Un bilet în tribune la România – Columbia costă 65 de euro, în timp ce pentru un loc la peluză fanii vor trebui să plătească între 35 și 39 de euro. De asemenea, la aceste prețuri se mai adaugă 3,50 euro taxă de rezervare.

De altfel, Antena 1 și Prima TV au alternat difuzarea jocurilor naționalei României din preliminariile EURO 2024. Cele două posturi de televiziune și-au împărțit cele 10 jocuri ale „tricolorilor” din calificările la EURO 2024 și au transmis fiecare câte 5 meciuri oficiale.

ADVERTISEMENT
  • 4 meciuri amicale are programate România înainte de EURO 2024
  • Irlanda de Nord, Columbia, Bulgaria și Liechtenstein sunt adversarele de pregătire ale „tricolorilor” înainte de turneul final

EURO 2024 va fi transmis de Pro TV

Pro TV și Pro Arena vor transmite împreună toate cele 51 de meciuri de la EURO 2024. Interesul pentru turneul final va fi unul uriaș, cu mult peste ediția precedentă. Totul se datorează revenirii „tricolorilor” la turneul final.

De asemenea, Pro TV a stabilit și vocile care vor comenta duelurile de foc din Germania: Ion Alexandru, Andrei Grecu, Cristian Pintea și Mihai Dedu. Ultimul, prezentator de știri la Pro TV, revine la microfon pentru evenimente sportive după o pauză de 20 de ani.

ADVERTISEMENT