Sport

Surpriză! Cine transmite la TV meciurile naționalei României în următorii 4 ani

Posturile TV Antena 1 și Prima TV vor împărți, în mod egal, următoarele meciuri ale echipei naționale de fotbal a României.
11.08.2021 | 00:54
Surpriza Cine transmite la TV meciurile nationalei Romaniei in urmatorii 4 ani
ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal a ajuns la un acord cu Antena 1 și Prima TV, cele două posturi urmând să transmită meciurile naționalei României în următorii 4 ani.

Conform paginademedia.ro, meciurile vor fi împărțite în mod egal de cele două televiziuni. Sursa amintită, care citează SP.ro, menționează că după ce va fi stabilit calendarul meciurilor pe 2022, cele două posturi TV vor putea alege pe rând ce meciuri vor transmite, cu mențiunea că Antena 1 va avea prioritate.

ADVERTISEMENT

Ce meciuri se văd la Antena 1 și Prima TV

Pagina de Media amintește că meciurile pe care cele două televiziuni le vor transmite sunt cele din preliminariile Euro 2024 şi Cupa Mondială 2026. La acestea se adaugă și meciuri din două ediţii ale UEFA Nations League.

Antena 1 și Prima TV vor transmite primele partide ale echipei naționale a României, începând cu viitoarea ediție a UEFA Nations League. Primele patru meciuri ale aceste competiții sunt programate în iunie anul viitor.

ADVERTISEMENT

”Misiunea Prima TV este să ofere programe de calitate, iar partidele Naţionalei de fotbal sunt parte din statementul staţiei noastre în faţa publicului român, de a difuza conţinut relevant pentru telespectatori.

De aceea, din 2022, Prima TV va difuza meciurile echipei reprezentative, care cu siguranţă vor stârni interesul iubitorilor fotbalului şi ne vor poziţiona în topul televiziunilor din România.

ADVERTISEMENT

Avem încredere că vom oferi transmisiuni de calitate, o acoperire editorială pe măsură şi sperăm ca şi rezultatele Naţionalei să fie unele care să bucure suporterii români”, a declarat Simona Mazilescu, director operaţional Prima TV, pentru sursa citată.

Bonus, meciurile echipei naționale de fotbal a României se vor vedea în intervalul amintit şi pe platforma primaplay.ro, lansată în această vară de grupul Clever.

ADVERTISEMENT

Pro TV va transmite următoarele două ediții ale Campionatului European

Până în această vară meciurile echipei naționale de fotbal a României erau transmise de postul Pro TV. Însă, fotbalul nu va dispărea din grila de transmisii ale trustului Media Pro.

În continuare Pro TV va transmite alte șase partide din preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor 2022. Ste vorba despre meciurile care se joacă în această toamnă.

În plus, Pro TV a achiziționat drepturile pentru următoarele două ediții ale turneelor finale ale Campionatului European, cele din 2024, respectiv 2028.

ADVERTISEMENT