Life

Surpriză! Cu cine s-a iubit, de fapt, Andreea Esca înainte să fie cu Alexandre Eram

16.06.2020 | 10:24
Surpriza Cu cine sa iubit de fapt Andreea Esca inainte sa fie cu Alexandre Eram
Surpriză! Cu cine s-a iubit, de fapt, Andreea Esca înainte să fie cu Alexandre Eram. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate și longevive prezentatoare TV, însă vorbește rar despre viața sa personală. Știrista a făcut mărturisiri în urmă cu ceva vreme despre prima sa relație amoroasă, însă nu a dorit să dezvăluie despre cine este vorba.

Frumoasa vedetă a povestit că a simțit fiorii primei iubiri în anii de liceu, iubitul de la vremea respectivă fiind cu 2 ani mai mare decât ea. Andreea Esca a dezvăluit că băiatul juca baschet și era un dansator excelent, însă drumurile lor s-au despărțit după 4 ani.

ADVERTISEMENT

„Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat până la sfârșitul liceului”, a declarat celebra prezentatoare, relatează unica.ro.

Primul iubit al Andreei Esca, fiul actorului Alexandru Arșinel

„Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum.

ADVERTISEMENT

A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a mai povestit știrista despre relație, potrivit sursei citate.

Știrista a vorbit frumos despre fiorii primei relații de dragoste, fără a dezvălui și identitatea celui care i-a furat inima în liceu. Se pare că este vorba de nimeni altul decât Bogdan, fiul renumitului actor Alexandru Arșinel, lucru confirmat de acesta din urmă.

ADVERTISEMENT

Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București a oferit amănunte interesante despre relația de dragoste pe care fiul său a avut-o în perioada liceului cu Andreea Esca pentru care celebrul actor are numai cuvinte de laudă.

„Da, aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu.

ADVERTISEMENT

Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, mărturisea Alexandru Arșinel, relatează libertatea.ro.

În prezent, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, Andreea Esca, este căsătorită cu Alexandre Eram. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 2000 și au împreună doi copii frumoși: Alexia (19 ani) și Aris (17 ani).

ADVERTISEMENT