Life

Surpriza de care telespectatorii vor avea parte în finala Chefi la cuțite 2021. Anunțul făcut de Antena 1

Finala Chefi la cuțite vine cu o surpriză uriașă pentru telespectatori. Antena 1 a anunțat că fanii show-ului își vor putea comanda preparatele din finală.
15.06.2021 | 13:48
Surpriza de care telespectatorii vor avea parte in finala Chefi la cutite 2021 Anuntul facut de Antena 1
ADVERTISEMENT

Finala Chefi la cuțite sezonul 9 vine cu o surpriză la care fanii emisiunii nu s-ar fi așteptat. Telepectatorii vor putea degusta din preparatele care vor fi gătite în finală. Aceștia le vor putea comanda online.

Mulți fani ai concursului culinar de la Antena 1 și-ar dori să încerce mâncărurile pe care le văd la televizor. De data aceasta vor avea ocazia să facă și ei pe jurații. Vor putea să guste din farfuriile de fine-dining pregătite de finaliști.

ADVERTISEMENT

Pre-comenzile se vor putea plasa pe internet încă din ziua finalei, iar livrările vor fi valabile timp de trei zile, este anunțul făcut de Antena 1.

Telespectatorii pot consuma preparatele din finala Chefi la cuțite 9

Telespectatorii se vor putea delecta cu aperitive, main-course sau desert. Toate preparatele care vor fi gătite în finala show-ului culinar se vor regăsi în meniurile Tazz by eMag. Comenzile se vor putea face în marile orașe ale țării.

ADVERTISEMENT

Așadar, cei care urmăresc emisiunea din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov sau Constanța vor avea ocazia să guste din rețetele pe care le vor vedea la televizor.

„Cred că o bună parte dintre fanii acestei emisiuni și-ar dori să deguste preparatele pe care le văd la Chefi la cuțite. Iar acum, vor avea ocazia să comande chiar preparatele finaliștilor sezonului 9.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că de data aceasta își vor putea satisface toate poftele printr-o simplă comandă. Se vor bucura de cele mai bune farfurii ale acestui sezon, farfurii de top, gătite chiar de cei mai buni concurenți. Mai greu o să le fie să se decidă ce să comande mai întâi…”, a declarat chef Sorin Bontea, potrivit a1.ro.

Show-ul a lansat o serie de bucătari pricepuți

Finala Chefi la cuțite 9 are loc pe 14 și 15 iunie, începând cu ora 20:30, la Antena 1. Concursul culinar ține de mai bine de 8 sezoane telespectatorii în fața micilor ecrane fiind una din cele mai urmărite competiții de acest fel din România.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a lansat o serie de chefi redutabili. Producția de la Antenă este o adevărată rampă de lansare pentru bucătarii care vor să se facă remarcați cu rețetele lor.

Una dintre cele mai recente descoperiri în materie de chefi este Roxana Blenche, finalistă lui Florin Dumitrescu din sezonul trecut, cea care are și propria ei emisiune la Antenă.

 

 

ADVERTISEMENT