SURPRIZĂ de proporţii! Keo şi Andreea îşi vorbesc iar!

Andreea Balan si Keo au facut pace! Chiar daca vreme de doua luni nu au schimbat nici macar doua cuvinte, acum, cei doi comunica din nou. Nu mai formeaza un cuplu, insa au alte lucruri care ii unesc,...
07.06.2014 | 08:57
SURPRIZA de proportii Keo si Andreea isi vorbesc iar

Andreea Balan si Keo au facut pace! Chiar daca vreme de doua luni nu au schimbat nici macar doua cuvinte, acum, cei doi comunica din nou. Nu mai formeaza un cuplu, insa au alte lucruri care ii unesc, chiar daca nu le convine, situatia fiind usor ciudata.

Andreea Balan si Keo s-au iubit nebuneste vreme de opt ani, insa in luna aprilie si-au spus adio, intrucat aveau planuri diferite de viitor. Mai mult decat atat, Keo avea o amanta de ceva vreme, iar Andreea nu a fost dispusa sa treaca peste infidelitatile artistului, cel care a dus o viata dubla, timp de aproape nun an.

Astfel, in ciuda insistentelor lui Keo, solista i-a dat cu flit si spune ca nu vrea sa mai auda de el. Totusi, se pare ca, in ultima vreme, cei doi au uitat de orgolii si au inceput sa-si vorbeaca din nou. “Andreea si Keo au mai vorbit de cateva ori, in ultimele doua saptamani. Au lasat in urma toate neintelegerile si si-au dat seama ca trebuie sa se comporte ca doi oameni maturi. Fie ca le place, fie ca nu, au o casa impreuna si inca mai au chestii administrative de vorbit. Asa ca sunt nevoiti sa tina permanent legatura, cel putin o perioada. Totusi, acesta a fost singurul subiect de conversatie. Acum, fiecare e cu viata lui”, a declarat, pentru CANCAN.ro, o prietena apropiata de-ale solistei.

Andreea si Keo au fost impreuna 8 ani

Andreea este asaltata de barbati

Andreea Balan este, fara doar si poate, una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Barbatii se uitau cu jind la ea chiar si inainte sa se desparta de Keo, insa, de cand este burlacita, “ofertele” parca au explodat. Astfel, la fiecare spectacol, solista este asaltata de admiratori, care o coplesesc cu buchete de flori care mai de care mai frumoase:

“Andreea se bucura de statutul de burlacita, cum se spune. E curtata, flirteaza, primeste flori o data la cateva zile. Dar atat, deocamdata. Tin ochii larg deschisi, insa nu are o relatie momenten, nu se vede cu vreun barbat”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

 

Cantareata va pleca toata vara in vacante

In ultimii ani, solista a muncit pe branci sa stranga bani pentru a-si putea construe casa visurilor. Din nefericire, s-a ales praful de caminul pe care si l-a doit atat de mult, asa ca a decis ca este vremea sa se mai relaxeze. Astfel, Andreea va pleca toata vara in diferoite vacante, saptamanal, de luni pana joi, atunci cand nu are programate concerte:

“Luni, acum, pleaca in Barcelona, cu niste prieteni din America. De fapt, se intalneste cu ei, acolo. Sta pana joi, pentru ca, de vineri, are spectacole. Si-a propus ca toata vara sa faca scurte escapade in Europa, sa se destina. Ea nu este vreo cheltuitoare, are mare grija de banii ei, iar aceste vacante sunt cam singurul lux pe care e dispusa sa si-l permita”, ne-a mai spus prietena Andreei.

Sursa: cancan.ro