News

Surpriză de proporții în alegerile locale. Primarul care s-a filmat în timp ce își umilea propria fiică a obținut un nou mandat: „I-am ciuruit”

28.09.2020 | 09:27
Surpriza de proportii in alegerile locale Primarul care sa filmat in timp ce isi umilea propria fiica a obtinut un nou mandat Iam ciuruit
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului și a fost exclus din Partidul Național Liberal, Traian Ogâgău, primarul care și-a filmat propria fiică în timp ce o „pedepsea” forțând-o să stea în genunchi în duș, dezbrăcată complet și cu mâinile deasupra capului, a obținut un nou mandat în fruntea orașului-stațiune Sângeorz Băi.

De altfel, sute de simpatizanți au ieșit în stradă noaptea trecută pentru a sărbători cu muzică și artificii victoria categorică a edilului. De bucurie, nimeni nu a mai ținut cont de distanțarea fizică impusă în contextul răspândirii noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost transmis live chiar pe contul personal de Facebook, unde Ogâgău a ținut să le mulțumească votanților și să lanseze acuzații dure la adresa rivalilor politici. „Am reuşit împreună. I-am ciuruit!”, a transmis primarul.

Alegeri locale. Victorie pentru primarul care și-a batjocorit propria fiică

Este o nouă zi istorică pentru oraşul nostru. Le transmitem competitorilor să le fie ruşine pentru campania pe care au făcut-o şi pentru modul mârşav.

ADVERTISEMENT

Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale încă nu le ştim, dar un lucru este clar: Am reuşit împreună. I-am ciuruit!”, a scris Traian Ogâgău.

Am câștigat împreună, dragii mei sângeorzeni. Dumnezeu lucrează prin oameni într-adevăr!!! Vă mulțumesc pentru implicare și susținere tuturor. Continuăm împreună munca pentru ca orașul nostru să prospere așa cum visăm noi sângeorzenii.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Sper că de azi înainte, să fim lăsați în pace și liniște să ne facem treaba pentru că știm foarte bine cum trebuie făcută. Am demonstrat în toți acești ani că dacă rămânem uniți, NIMENI ȘI NIMIC nu ne poate dezbina, oricât și-ar dori unii.

Mulțumesc echipei PNL pentru susținere și sperăm să putem configura noua majoritate în Consiliu Local. Felicitări tuturor competitorilor, însă nu pot să apreciez modul cum a decurs această campanie și condamn astfel de practici în viitor.

ADVERTISEMENT

Domnului Suciu, personal, vreau să-i transmit un singur lucru, să-i fie rușine pentru tot și toate, cu sângeorzenii ți-ai încheiat socotelile astăzi, 27 septembrie 2020, la fel și Radu Moldovan”, a mai spus edilul.

Cât despre contracandidatul său, Daniel Suciu, acesta și-a recunoscut înfrângerea printr-un mesaj publicat târziu în noapte pe aceeași rețea de socializare.

Da, Sângeorzul a ales. A ales altă cale, dar a ales! Decizia oamenilor este sfântă și nu pot decât să le fiu recunoscător celor ce au crezut în mine și în echipa mea.

Vă mulțumesc tuturor și succes învingătorilor. Dumnezeu să vă binecuvânteze! PS – Echipei mele minunate îi voi mulțumi în particular, că merită!”, a transmis deputatul PSD.

ADVERTISEMENT