Life

Cum motivează Laura Nureldin întoarcerea pe micul ecran, de data asta la Antena 1

30.07.2020 | 15:57
Cum motiveaza Laura Nureldin intoarcerea pe micul ecran de data asta la Antena 1
Antena 1 face schimbări: O nouă prezentatoare la Observator
ADVERTISEMENT

Surpriză de zile mari la Antena 1! O cunoscută știristă va prezenta Observatorul de weekend, iar vestea i-a luat prin surprindere pe toți.

Este vorba despre Laura Nureldin, cunoscută din jurnalele de știri de la Antena 3, care s-a retras o vreme de pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de jurnalistă în mediul online, după ce cineva a întrebat-o de ce s-a întors, având în vedere că la retragerea din televiziune a dat de înțeles că se va ocupa cu altceva.

Laura Nureldin, la Antena 1

Laura a explicat că nu e vorba de o întoarcere la ceea ce făcea, căci Observatorul presupune un cu totul alt nivel și pentru ea este o provocare, având în vedere că de data asta e vorba de concentrarea celor mai importante subiecte în câteva zeci de minute, spre deosebire de cum arătau știrile la Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am întors. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învățăminte. Experiență. Experiențe”, a scris Nureldin.

Cum își motivează revenirea pe micile ecrane

„La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău.

ADVERTISEMENT

Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine.

Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am”, a completat Laura.

ADVERTISEMENT
antena 1
Laura Nureldin va prezenta Observatorul de weekend
Tags: