Sporturi

Surpriză de proporţii la turneul din Auckland! Caroline Wozniacki, eliminată de Bianca Andreescu

03.01.2019 | 13:00
Surpriza de proportii la turneul din Auckland Caroline Wozniacki eliminata de Bianca Andreescu
ADVERTISEMENT

Caroline Wozniacki a fost eliminată de Bianca Andreescu la Auckland! Bianca Andreescu, locul 152 WTA, a produs la Auckland, turneu dotat cu premii în valoare de 250,000 de dolari, o surpriză uriaşă, chiar în turul secund al competiţiei. Sportiva din Canada cu părinţi români a eliminat-o în minimul de seturi pe campioana de la Australian Open, principala favorită a competiţiei din Noua Zeelandă, Caroline Wozniacki, locul 3 WTA.

Jucătoarea în vârstă de doar 18 ani a făcut un meci perfect, a servit foarte bine şi a fost extrem de eficientă la punctele de break pe care adversara ei le-a avut, a salvat 10 din 12. Practic, canadianca de origine română a fost mai bună decât Wozniacki la toate capitolele, mai puţin la duble greşeli comise. Bianca a făcut trei în tot meciul, pe când Wozniacki a comis una singură.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu a produs surpriza turneului la Auckland

Bianca a izbucnit imediat în plâns la finalul partidei. Aceasta este cea mai importantă victorie a carierei pentru ea. “Sinceră să fiu, nu pot să cred. Am jucat împotriva uneia dintre jucătoarele de top şi am câştigat, nici măcar nu ştiu ce să spun acum. Doar am luptat până la sfârşit pentru că am tusea asta de o săptămână şi nişte probleme la spate”, a spus Bianca la finalul partidei.

În continuare, ea o va întâlni pe Venus Williams, o nouă încercare pe cinste pentru tânăra sportivă din Canada, a cărei idol este chiar Simona Halep! “Visul meu este să ajung numărul unu mondial. Ca Simona Halep! De ea îmi place cel mai mult, o urmăresc des. M-am întâlnit de câteva ori cu ea, este şi o persoană deosebită. Le-am văzut jucând pe Cîrstea şi pe restul fetelor, sunt foarte bune. Nu mă aştept la un meci uşor, dar sunt foarte fericită că sunt aici şi poate câştigăm. Cine ştie?”, spunea Bianca despre liderul mondial din WTA şi despre întâlnirea din Fed Cup cu România.

ADVERTISEMENT