Sport

Surpriză de proporții pentru Dinamo! S-a înscris oficial în Liga 2 și a anunțat pe ce stadion va juca. Exclusiv

Surpriză de proporţii pentru Dinamo. Clubul s-a înscris oficial în Liga 2 şi a anunţat FRF că va evolua în continuare în stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, până va începe demolarea.
07.07.2022 | 14:45
Surpriza de proportii pentru Dinamo Sa inscris oficial in Liga 2 si a anuntat pe ce stadion va juca Exclusiv
Dinamo s-a înscris în Liga 2. Stadionul surpriză pe care va evolua. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă din existenţa sa şi se pregăteşte de Liga 2. Se vorbeşte mai mult de faliment decât despre rezultate, însă clubul merge înainte şi s-a înscris oficial în liga secundă.

Surpriză de proporții pentru Dinamo! S-a înscris oficial în Liga 2 şi va evolua în Şoseaua Ştefan cel Mare

Din informaţiile FANATIK venite dinspre FRF, clubul condus de Răzvan Zăvăleanu a anunţat Fedraţia că va disputa meciurile programate pe teren propriu pe stadionul Dinamo, până când vor începe lucrările de demolare ale arenei.

ADVERTISEMENT

Contractul de închiriere pentru actualul stadion, dintre Dinamo 1948 şi CS Dinamo, semnat de Răzvan Zăvăleanu şi Ionuţ Popa, comandantul Clubului Sportiv, este valabil până în vara anului 2023, fiind înregistrat la FRF pentru dosarul de licenţiere.

Garanţie de 50.000 de lei depusă pentru înscriere

Pentru înscrierea în Liga 2 există o garanţie de 50.000 de lei, pe care “câinii” au achitat-o. De asemenea, data limită pentur înscrierea în Liga a 2-a este 15 iulie. Dinamo este, aşadar, înscrisă în liga secundă.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, jucătorii lui Dinamo au efectuat vizita medicală la Policlinica Titan. Au fost prezenţi 23 de jucători pe care “câinii” se vor baza în noua ediţie de campionat. Însă, în continuare, Dinamo nu are preşedinte.

Iulian Mihăescu, omul care se ocupă de pregătirea echipei

Iulian Mihăescu este omul care se ocupă cu pregătirea echipei, însă a declarat că este vorba de ceva temporar, fiind aşteptat la echipă un nou administrator special care să vină cu un alt antrenor şi astfel să mai fie rezolvate din lucruri.

ADVERTISEMENT

Timpul nu este aliatul dinamoviştilor. Sezonul din liga secundă începe în mai puţin de o lună, pe data de 6 august. Totuşi, este important că Dinamo şi-a găsit stadion pentru Liga 2, în condiţiile în care a fost refuzată pe Colentina, Cotroceni şi “Arcul de Triumf”.

Dinamo speră la promovare încă din primul an în “B”

Liga secundă va avea 20 de echipe la start. Sezonul regular va avea 19 etape, echipele având un singur meci direct. Primele şase clasate vor evolua în play-off, care se va disputa în sistem tur-retur. Formaţiile de pe locurile 7-20 vor fi repartizate în două serii de play-out.

ADVERTISEMENT

Dinamo va evolua pentru prima dată în istorie în liga secundă. “Câinii” au retrogradat la finalul lunii mai, după ce au pierdut meciurile de baraj cu Universitatea Cluj: 1-3, la general.

  • 50.000 de lei au plătit dinamoviştii garanţie pentru înscrierea în Liga 2
  • 20 de echipe evoluează în eşalonul secund
ADVERTISEMENT