News

Surpriza de sub capotă! Un mecanic francez s-a trezit cu un șarpe boa constrictor încolăcit pe motor. Foto

27.09.2019 | 14:09
Surpriza de sub capota Un mecanic francez sa trezit cu un sarpe boa constrictor incolacit pe motor Foto

Surpriză uluitoare pentru un mecanic din orașul Metz, aflat în estul Franței. Acesta a descoperit sub capota unei mașini aflate la reparat un șarpe boa constrictor. Animalul exotic era încolăcit în jurul blocului motor. Nici specialiștilor de la salvarea animalelor nu le-a venit să creadă ceea ce au văzut.

Un mecanic francez s-a trezit că trebuie să repare un motor încolăcit de un șarpe boa

Mecanicul francez din localitatea Moselle, în apropiere de orașul Metz, părea să aibă o zi banală la serviciu. Asta până când un client a venit cu o mașină cu probleme. Când a ridicat capota, bărbatul a fost șocat să vadă un șarpe boa constrictor cum stătea încolăcit în jurul blocului motor. Acesta a cerut ajutorul pompierilor, care au publicat pe twitter mai multe poze cu maiestuoasa reptilă:

„Specialiştii în salvarea animalelor au scos un boa constrictor din motorul unei maşini aflate la reparaţie la un mecanic!”, a indicat pe Twitter serviciul local de pompieri. De la începutul anului, „aceasta este cea de-a 50-a intervenţie pentru un şarpe, dintre care 15 au vizat şerpi exotici deţinuţi de persoane particulare. Am avut, de asemenea, o mulţime de apeluri pentru îndepărtarea unor vipere din case”, a declarat pentru presa locală căpitanul de pompieri Sebastien Husser.

Un șarpe boa constrictor a fost găsit sub capota unei mașini din Franța
Un șarpe boa constrictor a fost găsit sub capota unei mașini din Franța *foto: captură twitter

Francezii cu șerpi boa, românii cu maimuțe și cămile

Șarpele boa constrictor ajunge la maturitate la 3,5 – 4 metri, dar și la 30 de kilograme. Acesta nu crește decât pe continentul American, din Mexic până în Argentina, dar și în insulele Caraibe. Drept urmare, cu siguranță reptile a evadat din colecția unui privat. Șarpele a fost restituit de către salvatori unui centru care are grijă de astfel de animale.

Reamintim că și în București s-a produs un caz asemănător în urma cu câteva săptămâni. Astfel, o maimuță specia macac din colecția interlopului Nuțu Cămătaru a scăpat din curte și a dat bătăi de cap autorităților preț de o zi. După ce s-au făcut percheziții la domiciliul lui Nuțu, au fost găsite alte maimuțe, dar și o cămilă.

Tags: