News

Surpriză de zile mari la iUmor! Mama lui Mihai Bendeac a făcut un roast în emisiunea de la Antena 1

30.03.2019 | 16:33
Surpriza de zile mari la iUmor Mama lui Mihai Bendeac a facut un roast in emisiunea de la Antena 1

Moment special la iUmor, celebra emisiune difuzată de Antena 1, sâmbătă, de la ora 20:00. Mama lui Mihai Bendeac va face un roast în emisiunea jurizată de fiul său, de Delia şi de Cheloo. Cei trei juraţi vor fi luaţi peste picior, în spiritul emisiunilor roast. Surpriza va fi şi mai mare deoarece cei trei juraţi nu ştiu că cei care vor fi luaţi la ţintă vor fi chiar ei!

Mama lui Mihai Bendeac va urca pe scena la iUmor

Tipul acesta de umor vine de peste Ocean şi este ceva nou pentru ţara noastră. Roastu-ul este un fel de umor care poate merge până la insulte grave la adresa unui anume personaj, aflat şi el în aceeaşi încăpere. Prima regulă în roast este că nimeni nu se supără!

Aşadar, rămâne de văzut cum va reacţiona Mihai Bendeac la glumele mamei sale, dar şi a celorlalţi invitaţi, deoarece pe scena iUmor vor urca mai multe vedete din România care îi vor lua în balon pe cei trei juraţi ai emisiunii iUmor! Printre persoanele publice care îi vor lua la ţintă pe cei trei se numără Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu şi Roxana Vancea, plus mama Deliei Matache şi a lui Mihai Bendeac.

Delia Matache va fi luata si ea peste picior de propria sa mama!

“Eu cred că o să fie șocat, nu cred că se așteaptă”

„E prima dată când… mă fac de râs, dar de dragul ei… Astăzi nici măcar nu am sunat-o, mi-a fost teamă să nu mă dau de gol. Sper să nu își dea seama din prima, sper să o fierb puțin, eu mi-am făcut un scenariu”, a mărturisit Gina Matache, mama Deliei.

Mama lui Mihai Bendeac şi-a făcut şi ea curaj! „Eu cred că sunt singura care nu sunt de meserie, nu sunt obișnuită cu scena, cu spectacolele, dar sper să mă descurc. Eu cred că o să fie șocat, nu cred că se așteaptă, i-am mai făcut surprize de ziua lui, am venit cu bunicul lui, dar chiar să mă vadă pe scenă nu cred că se așteaptă. Când am auzit că vine și mama Deliei, nu am putut să refuz”, a spus Emilia Bendeac.