Rusia e noua campioană olimpică la handbal feminin! Norvegia a luat bronzul

Marian Popovici   
in Sporturi
21/08/2016, 00:01
Rusia e noua campioană olimpică la handbal feminin! Norvegia a luat bronzul GALERIE FOTO

UPDATE, ora 23:32 / Rusia a cîştiga aurul olimpic la handbal femini. Elevele lui Trefilov s-au impus cu 22-19 împotriva Franţei în ultimul act. Rusoaicele încheie astfel dominaţia Norvegiei, naţiune care a cîştigat ultimele două ediţii.

În meciul pentru bronz, Norvegia a distrus Olanda cu scorul de 36-26. Este primul aur din istoria naţionalei de handbal feminin a Rusiei. Cel mai bun rezultat fusese locul 2 la Beijing pînă acum.


Finala olimpică la handbal feminin se va disputa între Rusia şi Franţa. Marea favorită a competiţiei şi cîştigătoarea ultimelor două ediţii, Norvegia, a fost eliminată de Rusia, scor 37-38.

Franţa şi-a asigurat locul în finală după o victorie, 24-23 împotriva Olandei. A fost un final de infarct, olandezele ratînd 3 atacuri succesive pentru a trimite partida în prelunigiri.

Finalele vor avea loc sîmbătă. De la ora 17:30, Norvegia joacă împotriva Olandei pentru bronz, iar de la 20:30, Franţa şi Rusia îşi dispută aurul.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×