Cele mai citite

SURPRIZĂ imensă la Paris! Federer, eliminat în sferturi

Milos Raonic a produs surpriza la Masters-ul de la Paris. L-a bătut pe cel mai în formă jucător al finalului de sezon, Roger Federer, în două seturi, 7-6, 7-5, după o oră şi 33 de minute....
31.10.2014 | 19:57
SURPRIZĂ imensă la Paris! Federer, eliminat în sferturi

Milos Raonic a produs surpriza la Masters-ul de la Paris. L-a bătut pe cel mai în formă jucător al finalului de sezon, Roger Federer, în două seturi, 7-6, 7-5, după o oră şi 33 de minute. Raonic l-a depăşit la cele mai importante capitole. A avut 45 de lovituri cîştigătoare, cu 20 mai multe decît Roger. Milos a servit 22 de aşi, faţă de cei opt ai lui Federer, care a avut 13 greşeli neforţate, cu opt mai puţine ca adversarul său.

Astfel, canadianul favorit numărul şapte a încheiat o serie de 14 victorii consecutive pentru elveţian, care a cuprins şi două titluri la rînd, la Shanghai şi Basel. A fost prima victorie a lui Raonic în faţa multiplului cîştigător de turnee de Mare Şlem, după şase eşecuri.

Roger Federer a jucat zece finale în acest sezon şi a cîştigat jumătate dintre ele. A fost ultima competiţie înainte de Turneul Campionilor, care va începe pe 9 noiembrie şi se va desfăşura la Londra.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri