Life

Surpriză imensă pentru Elena Marin de la Survivor România. Logodnicul Faimoasei a dat vestea cea mare

Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România, a făcut o declarație impresionantă despre concurenta de la Kanal D cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani.
02.07.2021 | 10:02
Surpriza imensa pentru Elena Marin de la Survivor Romania Logodnicul Faimoasei a dat vestea cea mare
Surpriză imensă pentru Elena Marin de la Survivor România. Logodnicul Faimoasei a dat vestea cea mare. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Tânărul pregătește o surpriză uriașă pentru Faimoasa care luptă pentru marele premiu din Republica Dominicană. Logodnicul vedetei a mărturisit că este gata să o ceară de soție pe dansatoare la întoarcerea în țară.

Andrei a dat vestea cea mare în urmă cu puțină vreme, el dezvăluind că nu i-a cerut mâna iubitei sale până acum, deși au ales să se logodească în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Elena Marin de la Survivor România, surpriză din partea iubitului. Andrei vrea să o ceară de soție

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România a oferit câteva detalii despre nunta care ar urma să aibă loc chiar anul acesta, dar și cum va arăta inelul de logodnă.

„Nu am cerut-o de nevastă. Noi ne-am logodit pentru că așa am simțit. Nu este ceva ce a fost propus de mine sau de ea. Logodna a fost un lucru pe care l-am simțit împreună și a venit de la sine.

ADVERTISEMENT

Cererea în căsătorie și căsătoria pentru noi sunt două lucruri separate.  Și cred că e foarte bine că e așa pentru că automat vor fi alte bucurii”, a declarat logodnicul Elenei Marin de la Survivor România pentru wowbiz.ro.

Cum va arăta inelul Elenei Marin de la Survivor România. Va avea diamant

Andrei se gândește deja la inelul pe care trebuie să-l achiziționeze pentru Faimoasa din Republica Dominicană. Tânărul știe ce vrea partenera sa de viață, precizând că nu va fi vorba de o bijuterie care să iasă prea tare în evidență.

ADVERTISEMENT

Inelul va avea un diamant, dar nu foarte mare, Elena Marin fiind genul de persoană modestă, care nu vrea să epateze prin astfel de lucruri.

„Va fi un inel potrivit, cu un diamant nu foarte mare, pentru că Elenei nu-i place să epateze. O caracterizează modestia”, a mai spus Andrei despre bijuteria cu care o va cere pe dansatoare de soție.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea sinceră a venit după ce tânărul a observat că Elena Marin se numără printre puținele persoane care au păstrat pe deget verigheta în timpul competiției Survivor România.

Logodnicul Faimoasei de la Kanal D a vorbit și despre gesturile de iubire pe care concurenta le-a făcut din Republica Dominicană. Andrei spune că au însemnat foarte mult pentru el, asta pentru că sunt separați de 6 luni.

Dorul este din ce în ce mai mare, Andrei având numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, care a ajuns la jocurile individuale și este foarte aproape să pună mâna pe trofeu.

ADVERTISEMENT