Life

Surpriză în finala Românii au talent 2022! Ce invitat special urcă pe scena de la Pro TV

Laura Bretan, câștigătoarea de la Românii au talent 2016, va urca din nou pe scena de la Pro TV. Artista vine în emisiune în calitate de invitat special.
25.05.2022 | 14:05
Surpriza in finala Romanii au talent 2022 Ce invitat special urca pe scena de la Pro TV
Laura Bretan, invitat special în finala de la Românii au talent. Tânăra a câștigat concursul în 2016. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 20 de ani este una dintre surprizele organizatorilor de la Românii au talent pentru marea finală a sezonului actual. Câștigătorul urmează să fie ales săptămâna aceasta, vineri, 27 mai 2022.

Laura Bretan, invitat special în finala de la Românii au talent. Tânăra a câștigat concursul în 2016

Laura Bretan urcă pe scena de la Românii au talent, după 6 ani de când a fost aleasă marea câștigătoare. Tânăra artistă, care și-a început cariera muzicală la vârsta de numai 4, va fi acompaniată și de alți artiști de renume.

ADVERTISEMENT

Mariano Castro, un pianist originar din Argentina, și Diana Kutsii, din Ucraina, care va interpreta la violocel, vor urca pe aceeași scenă cu câștigătoarea concursului muzical din anul 2016. Momentul este așteptat de toată lumea.

Cântăreața a declarat cu puțin timp înainte de marea finală de anul acesta că nu se aștepta să fie sunată de producători pentru a face parte dintre invitații surpriză.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost o mare surpriză, nu m-am așteptat, dar mă bucur că am această oportunitate. Abia aștept să mă întorc în locul în care a început toată experiența mea frumoasă cu muzica”, a spus Laura Bretan.

Laura Bretan, soprană
Laura Bretan, câștigătoarea Românii au talent 2016. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Laura Bretan, câștigătoarea Românii au talent 2016

Laura Bretan este o cântăreață de operă româno-americană, fiind născută la Chicago. S-a făcut remarcată la Românii au talent, show pe care l-a câștigat în urmă cu 6 ani, dar și în cadrul altor concursuri naționale și internaționale.

ADVERTISEMENT

A învățat să cânte de la mama ei, Rahela, originară din Hațeg, județul Hunedoara. Tot în anul 2016 artista ajungea în finala America’s got Talent, unde a reușit să-l impresioneze pe Simon Cowell, care a lăudat-o imediat.

„Acesta este motivul pentru care am făcut acest format. Pentru a găsi oameni ca tine”, i-a spus celebrul jurat cântăreței la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea Românii au talent 2016 a început să cânte în Biserică la 4 ani, iar un an mai târziu descoperea pianul. În prezent, Laura Bretan este una dintre cele mai iubite soprane din lume, având ocazia să cânte pe scene mari.

Toto Cutugno, Placido Domingo Jr, Il Volo sau Jose Carreras sunt doar câțiva dintre artiștii alături de care tânăra solistă a performat de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT