Life

Surpriză în showbiz! S-a aflat cine este iubitul cântăreței Inna. Indiciu: e un rapper cunoscut – Foto

18.08.2020 | 21:04
Surpriza in showbiz Sa aflat cine este iubitul cantaretei Inna Indiciu e un rapper cunoscut  Foto
Inna a dezvăluit cu cine e într-o relație. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este iubitul cântăreței Inna? Este una din întrebările la care nimeni nu a avut răspunsul, până acum.

Inna se iubește cu rapperul Deliric

Fosta jurată de la Vocea României Junior nu își mai ascunde partenerul de viață. Vedeta se iubește de ceva vreme cu unul din cei mai cunoscuți rapperi de la noi, nimeni altul decât… Deliric!

ADVERTISEMENT

Răzvan Eremia pe numele din buletin a fost văzut în vacanță alături de artistă, iar aceasta nu a mai putut tăgădui relația cu el, ba chiar i-a urat și „La mulți ani”.

Fanii muzicii hip-hop îl cunosc pe Eremia încă din anul 1999, atunci când alături de trupa C.T.C (DOC – Vlad Munteanu și Vlad Dobrescu) a pus bazele primului label independent al acestui gen muzical din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Inna nu a vorbit niciodată despre relația ei cu Deliric, însă a răspuns la un moment dat întrebărilor insistente puse de jurnaliști în legătura cu situația ei sentimentală.

„Da, suntem împreună! Ați fost vigilenți!”

În cele din urmă, ”prinsă în fapt”, cântăreața a lăsat garda jos și a felicitat presa pentru că a aflat cu cine este, de fapt.

ADVERTISEMENT

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a spus Inna pentru elle.ro.

Atunci când nu este cu iubitul ei și blițurile sunt stinse, Inna este un om obișnuit. În timpul liber adoră să se uite la seriale, iar acum cu pandemia a avut din plin.

ADVERTISEMENT

„Eu adorm de fiecare dată seara, uitându-mă la un serial. Dar apuc să văd 10-15 minute. Îmi place să fac asta pentru că nu adorm în povestea mea, ci adorm în povestea altora. E chiar bine să mai uiți uneori de tine. Mă uit acum la Handmaid’s Tale, dar am urmărit și unele seriale în spaniolă”, a spus Inna pentru Kiss FM.

inna
Inna și Deliric sunt împreună. Sursa foto: viva.ro

 

ADVERTISEMENT