Hotnews

SURPRIZĂ! Încă un oraş din România va avea METROU!

Timişoara, cel mai mare oraş din vestul ţării, ar putea să aibă în curând o linie de metrou care va lega zonele cele mai importante ale localităţii....
10.06.2014 | 09:38
SURPRIZĂ! Încă un oraş din România va avea METROU!
ADVERTISEMENT

Timişoara, cel mai mare oraş din vestul ţării, ar putea să aibă în curând o linie de metrou care va lega zonele cele mai importante ale localităţii.

Conform spuselor primarului Nicolae Roibu linia de metrou va avea o lungime de 8 kilometri şi va lega centrul oraşului de aeroport. Proiectul urmează să intre în planul de buget pentru perioada 2014-2020.„Asta e soluţia – liniile de cale ferată trebuie să fie duse în subteran, şi cu această ocazie sigur că se va realiza şi o conexiune tip metrou între câteva puncte cheie ale oraşului nostru: Gara de Nord, zona mall, Gara de Est, aeroportul, toate pot ajunge să fie legate şi se va putea face repede şi la preţuri convenabile aşa ceva. Sunt acele utilaje cârtiţă care străpung munţii, merg pe sub mări, pe unde vrei”, a spus Robu, conform Timiş Online. Linia de metrou va porni de la Gara de Nord, va ajunge la Gara de Est şi se va termina la Aeroportul Internaţional Timişoara.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri