Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Surpriză! Ioan Andone, ofertat de Gigi Becali să vină antrenor la FCSB. ”Ești dinamovist, dar te vreau”. Video exclusiv

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ioan Andone a dezvăluit că Gigi Becali a vrut să îl ia antrenor în trecut, dar și motivul pentru care nu ar fi putut accepta.
06.12.2022 | 12:00
Surpriza Ioan Andone ofertat de Gigi Becali sa vina antrenor la FCSB Esti dinamovist dar te vreau Video exclusiv
Ioan Andone a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum l-a ofertat Gigi Becali să vină la FCSB. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat partida cu CS Mioveni, scor 5-1, în care prima schimbare s-a făcut în minutul 25. Malcom Edjouma i-a luat locul lui Oaidă, iar 6 minute mai târziu reușea să deschidă scorul. O nouă schimbare pe care Gigi Becali a recunoscut că a impus-o antrenorilor, Leo Strizu și Mihai Pintilii în cazul de față.

Ioan Andone a povestit că a fost ofertat de Gigi Becali să vină la FCSB: “Ești dinamovist, dar te vreau”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a discutat despre anomalia de la nivelul băncii tehnice de la FCSB. Ioan Andone, unul dintre cei mai importanți antrenori români ai ultimilor ani, a recunoscut că în trecut a avut o ofertă din partea lui Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Eu nu m-aș duce. Am avut o discuție cu Gigi, acum mai mulți ani. ‘Bă, pe tine te-aș lua antrenor, dar tu ești prea dinamovist’. Nici nu s-a pus problema că îmi face el echipa, sau schimbări. ‘Bă, Gigi, orice ofertă mi-ai face, nu aș putea’.

Eu am fost și patru ani antrenor la Dinamo, pe lângă că am fost jucător. Nu că nu aș putea lucra cu el, că sunt niște reguli pe care le pui la început. Pe Dică am auzit că l-a lăsat, ți-o spun din sursă sigură. Nu a avut rezultate, s-a curățat”, a povestit Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone nu îi compătimește pe antrenorii umiliți de Gigi Becali la FCSB: “Tu accepți să te duci acolo, îți meriți soarta”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ioan Andone a mai explicat că antrenorii care acceptă să meargă la FCSB trebuie să își asume situațiile penibile în care sunt de multe ori puși. Și nu ar trebui să fie compătimiți, pentru că și le asumă din momentul în care semnează contractul.

“Nu am făcut niciodată în 25 de ani de antrenorat schimbări în prima repriză. Numai dacă am avut jucători accidentați, s-a cerut afară, doctorul mi-a cerut să îl schimb. A fost inspirat, jucătorul care l-a băgat înscrie la câteva minute.

ADVERTISEMENT

Poate a făcut-o Strizu, poate a făcut-o Pintilii, poate Gigi. Nu am lucrat cu asemenea patron, am avut și eu patroni răi. N-am trăit vremurile alea să-ți comande din tribune schimbările. Și nu cred că numai la FCSB se întâmplă.

Dacă sunt banii lui, știi cum zice el: ‘eu fac echipa, eu fac schimbările’. Tu accepți ca antrenor să te duci acolo, îți meriți soarta. Eu sunt convins că Gigi le zice din prima clipă. Dacă tu accepți ca antrenor să îți fie trecut FCSB e problema ta, nu e problema noastră”,a declarat Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT