Life

Surpriza Kanal D pentru primăvară! Turcii apelează la Bursucu în lupta cu Pro Tv sau Antenele

Bursucu revine în prime-time, la Kanal D, cu show-ul Roata Norocului, cel cu care postul de televiziune speră să ridice și mai mult cifrele de audiență!
01.02.2023 | 12:32
Surpriza Kanal D pentru primavara Turcii apeleaza la Bursucu in lupta cu Pro Tv sau Antenele
Bursucu revine din primăvară la Kanal D, cu un mega-show. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Bursucu revine la Kanal D cu unul dintre cele mai așteptate show-uri de pe micile ecrane! După o perioadă în care publicul s-a întrebat ce se întâmplă cu Adrian Cristea, FANATIK are răspunsul!

Bursucu revine cu „Roata norocului” la Kanal D, din această primăvară

„Roata norocului” se întoarce din această primăvară cu ediții noi! Aceasta e marea surpriză pregătită în secret de postul de televiziune. Vorbim despre cel mai longeviv show de la Kanal D, unul care s-a remarcat de fiecare dată cu audiențe uriașe.

ADVERTISEMENT

Postul tv mizează, așadar, din nou pe talentul lui Adrian Cristea pentru a rupe gura târgului. Formatul nu va suferi schimbări, ingredientele de bază fiind deja cunoscute: vedete puse în situații inedite, mult umor și carismatica Ana Maria Barnoschi și al ei râs inconfundabil!

Adrian Cristea, zis Bursucul, a confirmat, în exclusivitate pentru FANATIK, că se va întoarce, cât de curând, pe micile ecrane, la Kanal D, cu emisiunea care deja a făcut istorie la postul turcesc de televiziune.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul ne-a zis că i-a lipsit adrenalina de la filmări, dar și buna dispoziție care se creează de fiecare dată. Adi Cristea spune că e conștient că se bate cu alte formate mari. A zis că va fi un efort să cucerească din nou publicul, însă determinarea e suficient de mare încât show-ul să se impună din nou.

Adrian Cristea: „Sunt nerăbdător. E greu, având în vedere concurența de la celelalte posturi TV”

„Sunt nerăbdător, trebuie să recunosc, să revin pe sticlă. E greu, având în vedere concurența de la celelalte posturi TV. Sunt convins că vom reuși, ca de fiecare dată, să avem succes în rândul telespectatorilor. Emisiunea va fi, așa cum o știți, o explozie de bună dispoziție, vom apărea în aceeași formula ca până acum.

ADVERTISEMENT

Vom intra, cât de curând, în studio, vom filma tot sezonul în câteva săptămâni. Va fi un efort, dar sunt convins că merită”, ne-a spus, în exclusivitate, simpaticul prezentator TV.

Filmările încep zilele acestea. Până în martie, postul de televiziune va avea deja înregistrate toate edițiile pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT

Adrian Cristea este una dintre vedetele principale de la Kanal D. Dansatorul și coregraful cunoscut sub pseudonimul Bursucul a știut să se facă plăcut încă de la prima apariție pe post.

Emisiunea Roata Norocului se învârtește de 11 ani la Kanal D

Pe lângă „Roata norocului”, acesta a prezentat și alte emisiuni de succes precum „Se strigă darul”, unde a avut-o parteneră de show pe Andreea Mantea. Timp de mulți ani, Adrian Cristea a fost și colegul lui Teo Trandafir, în emisiunea „Teo show”, mutată de ceva vreme încoace sâmbăta și duminica dimineața.

Cristea a fost pentru o perioadă scurtă și amfitrionului matinalului „Dimineața cu noi”, unde i-a avut colegi pe Patrizia Paglieri, George Tănase și Viviana Sposub.

„Roata norocului” își va găsi loc în grila Kanal D cel mai probabil tot duminica, de la ora deja cunoscută, 20:00. Emisiunea face anul acesta 11 ani, perioadă în care a bătut, de cele mai multe ori, show-urile concurente.

Producția de divertisment prezentată de Adi Cristea a reușit să strângă milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, încă din primul an de difuzare. Emisiunea a înregistrat scoruri bune ca rating și în 2022.

Puține show-uri au reușit, de altfel, să se mențină atât de bine după 10 ani de transmitere. Cu atât mai mult cu cât producătorii au mers de fiecare dată pe aceeași rețetă, existând extrem de puține schimbări în toți acești ani.

ADVERTISEMENT